U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ženski kutak za kurac u pičku trenutak i heklanje.
To mora da je zanimljivo.
i ti ovde vidiš neku produktivnost?
ima sijaset aktuelnih tekma nikako se u toj jednoj ne bi mogao voditi razgovor, tj. rasprava.
не вређај ме !
ПОСТОЈИ ЈЕДАН ТИМ
И ЈЕДНА БАГДАЛА
ПОСТОЈИ НАПРЕДАК
ТИМ ЗА КОЈИ ЖИВИМ ЈА!
ЈАКУЗА ДО СМРТИ!
И ЈЕДНА БАГДАЛА
ПОСТОЈИ НАПРЕДАК
ТИМ ЗА КОЈИ ЖИВИМ ЈА!
ЈАКУЗА ДО СМРТИ!
znaci, u pravu sam? grodar?
ozbiljno navijanje za neki klub čegagod je jako moronski, al eto valjda ljudi vole da se identifikuju sa tuđim uspesima jer svojih nemaju i sami su po sebi go kurac.
no, da, treba da se skresaju malo te teme, ne serite, ništa od drugih tema nije ovoliko zakrčivalo:
http://s8.postimg.org/plp8italx/Vukajlija_sport.png
И да додам:
Изражавање достојно школованог човека и модератора који треба да буде пример околини. Браво, целте.
Иди пали масу негде другде, очито је да си сувише велика сиса да ишта од овога урадиш, само се наслађујеш да кажеш "бууу, титови близанци су распад" јеб'о те Бугарички Ниш.
efikasnije je da postoji tema Zvezda-Partizan, i tu pricajte o aktuelnim stvarima. Kraj price.
Ovako je i teze za pracenje a i dosadjujete ljude koji ne bi da gledaju prepucavanja bg internet huligana.
Prvo, smaramo samo tebe. Ti si se jedini izjasnio da smaramo. Čak je i Vlade limar rekao da ne voli sport, ali može da iskulira teme.
Drugo, postoji Zvezda-Partizan SPORTSKA DRUŠTVA, ali je tamo i dalje poslednji post verovatno moj, kada sam pitao koliko u rukometu Zvezda duguje, a to je bilo pre 6 meseci!
Treće, opet dosađujemo, pa majku mu, oni ne vide ništa sem imena teme i ko je postavio poslednji post. PA MAJKU MU JEBEM, JEL MENE INTERESUJE JEBENI ŽENSKI KUTAK ZA SPORADIČNI TRENUTAK?!?!?!?!?! Aj leba ti koliko sam ja puta tamo postovao? Tu sreću da dobijem nisam imao (fala Bogu), trudan nisam, i tolerišem jebenu temu. I nikom ništa. A imaju 4 teme koje smetaju, i koje hoćeš da stopiš u dve, da smiriš savest. Nemoj jebati, nećeš jebati...
INVALID DO SMRTI
Tačno. Izuzev ''Dakle, filmovi'' i povremenih iskakanja neke interesantne teme, forum pršti od glupavih šizenja i spemerskih tema.
Apsolutno netačno. Čitaj temu. Na dve strane spema dođe 10 strana internih priča o situaciji u klubovima i taktici.
Pa šta, da pišem 5 postova svaki dan na temi ''Vratiće se Džoni''? E, pa, ako se vrati hoću. I ako nađem 30 smiješnih slika dnevno i to ću.
Odgovorio sam ti ja, čini mi se lololo
i šta hoćeš onim printom da kažeš?
košarka- Zvezda
fudbal- Partizan
košarka- Partizan
pogađanje rezultata u Premijer ligi
fudbal- reprezentacija
kladionica
sve različite stvari, niko vas ne primorava da učestvujete piši na kojoj hoćeš temi, šta hoćeš, nas ostavi i kraj priče
http://vukajlija.com/reakcije/123193
Jedinu pičku koju vdim ovde Kelte si ti.
Još ti podrške treba. Evo troje te je podržalo. za takvu ljudinu kao što si ti je valjda to dosta.
Zaključavaj, izdrkavaj se, ali si sada sa ovom temom ispao ozbiljna pičketina.
Nema od ovoga ništa.
Otvorio temu da se zajebava i na kraju će da je zaključa pa će bude hihihihi asam ih sve zajebo.
Njah, već viđeno. Daj nešto novo.
Crvenii crvenii pobede nam doneli!
Navijači radnika s´ tobom ponosni!
Kelt može samo da prihvati da popuši kurac. I on i ova njegova gistro trol tema.
Elem,
Đembeli Jakuza, primiš ga s guza.
KASAPI KRALJEVO!
Ja se sve slažem sa Keltom.
Nervira me Džoni Kurajber i njegove pederske fore kako mi grobari jebemo cigane pa im on kao šalje kremu sa sve objašnjenjima o pederskom seksu
tema1:
košarka- Zvezda
fudbal- Partizan
košarka- Partizan
---
tema2:
pogađanje rezultata u Premijer ligi
kladionica
---
tema3:
fudbal - reprezentacija
samo ova reprezentacija moze da bude recimo nesto sto nije igra i zajebancija, mada je na granici, posto je u pitanju fudbal a ne neki drugi sport.
A ŠTO BAŠ DA SE TEMA ZOVE ZVEZDA-PARTIZAN? ŠTO DA SE NE ZOVE PARTIZAN-ZVEZDA?
MI VALJEVCI RKE KRKE NABIJAMO IZATRKE!!!
http://i1.ytimg.com/vi/wN_5Xcasx0I/maxresdefault.jpg
убиј се бугарину