U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ništa retardiranije nisam čuo u poslednje vreme. Ostatak je mene bio blam da citiram.
Elem, čudna tema Kelte. Ipak, ako se teme merdžuju onda bi to trebalo raditi sistemski, a ne samo sa sportskim temama koje su prilično posećene, a da ne spominjem duplikate od tema.
Dionisio bratski odnosi kekekekeke
http://www.teslicdanas.net/portal/images/stories/FK_Proleter/leaders_proleter-sloga_26.5.2012.jpg
Надам се да мене ниси рачунао - Ја никога не подржавам, једноставно волим да серем кад год за то имам прилику...
АЈДЕ ИНДИЈАНЦЕ ОВЕ, ЗАЈЕДНО ДА ЈЕБЕМО
ЖИВЕО СРПСКИ ФУДБАЛ НАЈБОЉИ СМО НА БАЛКАНУ ЈНА КОЛЕВКА ПРАВИХ НАВИЈАЧА И ФУДЛАЕРА
Ma šta mu objašnjavate koji kurac bilo šta?
Kao on sada troluje nešto kao i pali masu. Koje slepačke fore koristiš.
Zaključaj slepčino, ako skupiš muda ili ti treba još deset strana da zaključaš jebenu temu na interentu gde si moderator?
Pravi bugarski mentalitet na delu.
stvarno šteta za tebe ako zaista misliš da si u pravu
ahaha Dyoniso divlje tele ahaha
odakle si mali? Kako se zoveš?
Kao on sada troluje nešto kao i pali masu. Koje slepačke fore koristiš.
Zaključaj slepčino, ako skupiš muda ili ti treba još deset strana da zaključaš jebenu temu na interentu gde si moderator?
Pravi bugarski mentalitet na delu.
poceo sam
ФАЈТ ФАЈТ ФАЈТ
Је ли мали, јеси л' ти из Врбаса?
http://www.dodaj.rs/f/3H/2h/GrIRWEa/.jpg
FIGHT FIGHT FIGHT FIGHT
ČETVRTA LIGA JEEEEE, A JA NE STIDIIIM SEEE!!! DT 2001 Buahahahahahahhaha
Bravo Kelte. Skupio si muda. 9 strana ti trebalo.
Slepčino bugarska.
UA KELTE PIČKOPRODANA, PIČKOPRODANA, PIČKOPRODANA!
odakle si mali? Kako se zoveš?
Kakvo tele, jadan ti...iz brđana! Okle si ti? Još jedan Valjevac?
Čmaru policijski.
Aj onda zakljucajte sve teme o definicijama, takmicenjima , citanju defki i kvalitetu sadrzaja.. I mene one smaraju, a ima ih pun kurac. A ionako je na njima sve vezano za defke. Ono kao, isti je kurac.
kome se ne svidja,nek ne ulazi u temu i to je to. Meni se jebe za za temu Kurd - fikcija ili stvarnost pa je nikad nisam ni posetio.
БАНУЈ ЏОНА, КАКО СМЕ ТАКО ДА ПРИЧА О МОДЕРАТОРУ СРАМ ДА ГА БУДЕ СТОКА ЦИГАНОЛИЧАРКА!
лепо сам ја говорио да је све источно од јастребца и јужније од ћелијског језера го курац и да ти људи имају брабоњце место мозга.. убијте се
BUGARI SU NAŠA BRAĆA BUGARSKA IMA GEOSTRATEŠKI POLOŽAJ IZUZETNO VAŽAN ZA SRBIJU ZATO NE DIRAJ TE BUGARE
Све позакључавај, и немој да отвараш заједничку. Чисто да видимо колика су ти муда и колико могу да остану закључане. Увек си био мудаш на сајту, сад ти се дигао курац да једеш говна а те теме 5 година стоје тако. Ако, нека си, баш бих волео да видим колико ће да потраје.
Келте ја ти се дивим. Успео си да ујединиш навијаче Звезде и Партизана... До душе учинио си то против самога себе, ал' ето.. Ти си први који је то успео...