Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
отишло ми величање џанкеа на другу страну ај да копирам и ође!
hahahahaha,
Ovo treba op difoltu videti sa kajzenom da bude uvek u top THREE posta na svakoj temi llololololo
ЏАНКЕ ЈАВЉА ЛИ СЕ ТРЕЋИ ГОЛМАН ГРЕНОБЛА?
hahahahhah
Snimi PVT
прави фб одма, нашо сам неке радодајке ;)
pre 3 godine
lolololololo
ахахахахахахахахахахахахахах НЕВЕРУЕМ
DZANKEE ZAJEBI FEJSBUKA ŠTA PRIČA IDEMO JA I TI U GRAD NA RADODAJKEEEEE
POVEDI KATIJU DA JE VATAMO ZADUPE
LOLO caro...:D
inace vodi JOHNSON BRAT 6-3, U DRUGOM SETU 3-3
IDEMO JOHNSON SERVIRA ZA MEC BREEEEEE
Bravo. Ja na brzinu uplatih pa nisam ni igrao to na ovog vec hendikep gemova na njega al me sjeba nesto drugo. Ziv mi jos jedan tiket al prekinuti krajinovic a ostali ne pocinju. To zbog kose jel? Jesi uplatio sta?
da, kisa...uplatio sam Johnson-a i Kubler-a...
pa jebem ti mater 5-2 imas i prokockas too ajoooooooj jebem ti zivot
I sta reci...da debilcina servira za mec na 6-5 i nista...da debilcina vodi u tie-break 4-1 i pukne 5-7...da debilcina vodi2-1 i odma pukne servu...da debilcina vodi 5-2* i izgubi 5-7...ne znam stvarno sta da kazem...osim da ova debilcina amerska ide na listu igraca koje ubuduce izbegavam
I sta reci...da debilcina servira za mec na 6-5 i nista...da debilcina vodi u tie-break 4-1 i pukne 5-7...da debilcina vodi2-1 i odma pukne servu...da debilcina vodi 5-2* i izgubi 5-7...ne znam stvarno sta da kazem...osim da ova debilcina amerska ide na listu igraca koje ubuduce izbegavam
U PRAVUU SI DZANKEE NEĆEMO VISHE PRATITI TVOJE ZLOJAVE
Jebem li ti Sunce malo opet sam puko pare zbog tebe.
Hahaha...Cara, pa zar nisi nista naucio tokom svih ovih godina na Vukajliji?
VEROVAO SAM PREKALJENOM KLADIONACHARU I NENADMASHIVOM HAXERU!!!
IDEMO BRE RG KRECE BREEEEE
Bouchard moja mala uzela Ninberg, samo cepaj lutko moja!
Džanke, sastavi nam tikete. :*
Stavicu ujutru neke zanimljive pickove