Tenis

1. Џанки, је л играш ти тенис уживо или само посматраш?

2. evo me sad ustao lolo sad ce biti nesto

3. cornelije ne kontam tvoje pitanje pozz

4. играш ти тенис уживо или само посматраш

Nije te razumeo jer dzankee ne igra kladionicu

5. Питам те је л играш овако рекреативно или само гледаш преко тв и пратиш анализе?

6. Od ovog sto je ostalo valja igrati

Nadal - Mayer HG2 (+10,5)
    Gasquet - Verdasco 1 (može i 10+ prvi set)
    Glushko - Errani HG1 (+7)
    Soler Espinosa - Bertens 1
    Petkovic - Mladenovic HG2 (+5) (može i više od 20 gemova, Mladenović uzima set)
    Janković - Cirstea HG2 (+5) (može Cirstea uzima set)

A od iznenađenja valja probati

Mladenović 2 @4.52 kvota
    Cirstea 2 @4.69 kvota

EDIT: Corne, igram redovno.

7. ana ocajno igra ne znam koji joj je

8. naravno...isto sam rekao prosle godine...pitanje je vremena kad ce se probiti samo..

9. Uvek su dosadni mecevi ove dvojice, jer forsiraju dosadan stil igre...zato je bolje gledati Federera, dublove, Llodru (doduse sad malo pauzira u singlu, jos malo pa u penziju) i tako...te igrace sto izlaze dosta na mrezu, to je lepo gledati...a ne Mareja Nadala i Djokovica chokere...

10. hahaah radjarde, YOU GOT ME

11. ezeni je pocela opasno da igra uskoro ulazi u top10 sigurno, za koju godinu prva

12. auuu sta radi federer, nevera

13. шта би с мојом омиљеном Лисицком, што не игра овде?

14. ispushila karingtona odavno pozz

15. NOLE DOBIO SISAJTE GA HEJTERI

16. ispushila karingtona odavno pozz

KO I FEDERER NOLEFAM#

17. Ajde Anderson još samo 6 gemovaa ooo

18. To. Odlicni mecevi juce. U toku Bertens - Petkovic (sranje mec), i Anderson - Ferrer (ubice ga Ferrer).

kasnije oko 13 igra Lajović sa Nadalom, Janković sa Errani, Verdasco i Murray, i Garcia Lopez sa Monfilsom. Biće zanimljivo danas, bolji mečevi nego juče.

19. jebi ezeni majmunoliku bre

20. sta prokocka suarez *5-2 nevera jaoo...ajde SUAREZ NA TIKET SAM TE TURIO BRE

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.