Tenis

1. najruznija protiv najlepse lolooo

2. kakav kralj ovaj Santoro, nevera

3. kakav je debil ovaj mijaljević ili kako se već zove, stašno

ojebao đoković danas, mogao bi da osvoji

4. јесте сконтали Гулбиса како баца моћи из леве руке као Кел из фрозен троуна :Д

5. Prvi put igram tenis na terenu ovih dana. Zanima me koliko se obično iznajmljuje, sat ili dva? I da li dobijamo neke loptice tamo ili svoje moramo da nosimo?

6. Ne znam corne, ovde u Kruševcu se plaća od 300 (šljaka tereni) do 1000 (indoor tereni, beton tj. tvrda podloga). Ja lično nosim svoje loptice, tako da ne znam za to...mada šta vas košta, vas dvojica uzmete pakovanje loptica 700 kinti...i imate uvek..

Gulbis se prokurčio mnogo, moraće Đovak malo da ga spusti na zemlju...uff jedva čekam sutrašnje mečeve...

I da, ova pederčina što kaže beni na RTS što prenosi meč mi ide strašno na kurac, aj što ga prima u buljesku redovno ali smara čovek, doživljava orgazam desetak puta za vreme Đovakovog meča, i lupa neke gluposti i iznosi neke nebitne informacije skroz (tipa kad je Đoković prošo u polufinale a Federer ispao pre polufinala a Nadal pobedio 3-0 a Gulbis prošo u 3 seta a Monfis prošo u manje od 27 gema, ĐOVAK U TOM SLUČAJU NE GUBI MEČ). I da, glup je kao kurac.

7. Šuška se da Nadala jebu leđa...videćemo danas koliko je to ozbiljno...

8. DAJ NAM NEKE TIPOVE DZANKEE IMAM TI I PO ILJDE NA RAČUNU UPLATIO DA SILUJEM BREJK NADALA PROTIV LAJOVIĆA U LAJVU AL NISAM STIGO DA SE KLADIM JBG

9. Haha, kvota na Nadala da će brejk napraviti na početku meča sa Lajovićem bila oko 2,10 na Bet365. Stvarno su smešni.

Ne znam oko Roland Garrosa danas ništa, jebeni mečevi mnogo...doduše voleo bih Ferrer da bije Nadala al biće baš teško..a i Ferer malo slabije igra ovde...danas se fokusiram na čelendžere :D

10. To ti je zicer sa lepom kvotom uvek kad igraju slični igrači doduše mocart klađenje na brejk obično daje samo na početku kasnije krenu da jedu govna i ne daju kvotu.Već sam jednom tako lagano uzo par iljada

11. Da...to me nervira mnogo...plus smanjuju kvotu čim staviš jače od 4-5k...debili

12. Stigoh tek na 3. set duela lepotica sarapova-busar kakav mec jebem ti , mogu da zamislim kakava su ova prva 2 neizvesna seta bila... Pravo uzivanje u svakom smislu...

13. Sharapova i Halep ocekivano prosle...ocekujem da Halep uzme...nije zato sto mi omiljena teniserka al ono, zasluzila...sutra polufinala u muskoj konkurenciji...i zene dubl (nebitno)

14. Krivokapic upravo rekao ''iza bazne linije''

iza bazne linije

bazne linije

bazne

linije

Neka se prebaci na skijanje odma...jbt bazna linija, placem od smeha

15. Jeste se usro, mnogo me je iznervirao, jos na kraju hoce da place ko picka. Placi picko, kad nisi za bolje od posluzavnika!

16. Нисам гледао меч, налетио на клип кад ђоковић добија овације па коментатор говори о неком инциденту. Шта је било?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.