Prijava

realna priča ćebrela

Fedeks opro Gaskea glupog!

15:00 Nadal - Federer
21:00 Djokovic - Wawrinka

IDEMOOOO

Nek se pokefaju Nadal i Federer, Noletu lakši put do finala.

Uhuhuhu...bice jebeno, Federer ima bas male sanse sutra...plus umor...

Federer nema šanse sutra nikakve...

Kad ce kvote Dzankaro? :)

Nadal - Federer 1.36/3.25
Djokovic - Wawrinka 1.12/6.00

100 dindži na Wawrinku

Ispao je malo razocaravajuc ovaj Masters Cup...al dobro...ne usudjujem se ja nikad protiv Federera, samo na njega...al realno bi trebao Nadal ovde u hendikepu -3.5 da dodje...Djokovic bi trebao kontrahendikep da dodje...4.5 je trenutno, mozda padne do sutra na 5.5...na 5.5 lagano H2...Wawrinka nije nimalo naivan igrac...a ne verujem da ce se ponoviti blam iz Pariza...Federer tesko da ce nesto uraditi jer ne igra najbolje sto moze, videlo se sta ne stima protiv Gaskea, eto ko je gledao par amaterskih gresaka protiv Del Potra (pokuasj drop shota koji je nabio u mrezu na 0,5m od iste), dobra stvar je da voleji i dalje funkcionisu odlicno...mogao bi bez problema vise da izlazi na mrezu, danas je imao preko 80% na mrezi cini mi se...mada me je strah od tih razmena, videlo se kako prolazi kad su u pitanju 10+ razmene...ide forhend ili bekhend u mrezu...dobro je danas uradio sa onim slajsevima sa kontraspinom malo izbacivao argentinskog pastira iz tempa...mada ponavljam opet oko razmena, kojih ce sutra biti pun kurac, jeste da Nadal ne igra kao posle Wimbledona, Wawrinka ga je imao na tacni par puta...navijam za Federera standardno ali su mu sanse ovde male, cak i manje nego sto su kladionice dale...ali videcemo, Fedeksa ne treba potceniti nikad...Djokovic i dalje standardno, ubija u pojam igrom, nasmeje coveka kad izadje na mrezu sa onim prelosim volejima...mada bice simpatican mec, Wawrinka moze pokriti hendikep ovde lagano ako bude igrao kao protiv Nadala...mada obojica igraju u serijama...tako da bice svasta.

Đovak će ga zgaziti kao FAP žabu.

Novaku ništa ne znači turnir. Bolje mu je da izgubi ranije pa da u sledećoj sezoni tu ima rezervu bodova za osvajanje, Nadala boli kurac, ali nabiće Fedeksa iz principa da ne ispadne gori od Novaka, Wawrinka grize kao doberman jer mu mnogo znači. Sem toga, Nole se sprema za Dejvis kup i venčanje na Svetoj gori ili u hramu Svetog Save na Vračaru pa mu je bolje da se odmara - trebaće mu snage za prvu bračnu noć, nije šala praviti dete onakvoj curi.

Dakle, svi sportski pokazatelji upućuju na poraz Nadala u finalu od Wawrinke.

I da, dublove zaboravismo skroz, al kontam da Dodig/Melo osvajaju.

Nije Nole na prasićima i domaćoj lepinji da ne može sve da postigne, on radi jogu i jede bez glutena. Napred Nole <3

radi jogu i jede bez glutena

Sad sam stvorio sliku Novaka u onoj indijskoj peleni kako sedi u lotosovoj pozi ispod baobaba i meditira k'o guru o prolaznosti desne bekhend paralele :)

Ja ga uvek tako zamišljam.

Обожавам да читам коментаре тениских вести на Б92. Овакви ме одушевљавају, навукао сам се...

Ocekivano! Federer bi samo da protivreci Djokovicu. Imam osecaj kad bi Djokovic izjavio da je Federer najbolji igrac svih vremena da bi Federer rekao da to nije istina samo da bi protivrecio Djokovicu! Rekao bi da je najbolji neki prastari igrac tipa Borg ili Sampras.
(Predja, 7. novembar 2013 18:31)

JEDNA OD NAJBOLJIH STVARI U KARIJERI - to kazes sada kad si siguran, a ne tako davno govorio si da ti to nije prioritet i da ti je najvaznije zdravlje.KAKVO LICEMERJE. To mogu samo Spanci. Naravno niko ti ne moze osporiti da je tvoja pozicija br. 1 zasluzena, ali zasto takvo licemerje . Cestitam ti na velkiom uspehu u konkurenciji STRASNOG Djokovica, koji ce ti to zadovoljstvo oduzeti vec posle Rolan Garosa - a mozda i malo ranije. Vamos Novak.
(VLADIMIR, 6. novembar 2013 23:23)