Prijava

nije šala praviti dete onakvoj curi.

Nece taj da pravi decu, mnogo ce mu vremena oduzimati od karijere. Dao bi taj i svoju verenicu Nadalu da ga pusti da opet bude prvi. Takav ja utisak imam.

Potpisujem ovo masterovo.

Haha a jesu dojaja komentari ima još materijala na b92

Dobi Nadal ni kriv ni duzan lool

Je l' gleda neko dublove? Ne znate sta propustate... http://www.sportlemon.tv/20131103/vv527640f13a8a03.54358706-677725.html

AJMO VERDASCO/MARRERO

Marrero seljacina neopevana...

Pobedise Verdasco/Marrero. Kakav mec!

Medvediću zbog čega psuješ?

To se kaže pobeđuj Nole, samo tako...

uberhomo sport

plus, jebes sport sa legalnim dopingom. vidi ovo govno spansko, kurac secem ako se ne puca konjskom spermom i ko zna čime ne još

continue pls

Ala kenja ovaj Vujicin govnar, ide mi na kurac samo...a verujem svima....pa Pralica i Viskovic su doktori za ovog supka, govno glupavo..

ala ga ukenja serva

НОЛЕ ДО ПОБЕДЕ АЈМО СРБИНЕ

Ova tema brža od statusa na fejsu.

Bas ga melje batja... Cuo sam neke carsijske price, da je Nadal bio na ivici da ga uhvate da se dopinguje, i da je fazon lazirao povredu... Glupost, ali da podelim sa vama. Ne moze da mu prismrdi nigde, osim na sljaci, a i tu zna da ga dere Djoko jebem ga u oko. Samo trpaj, jebi ne vadi.

НАПРИЈЕД НОВАКЕ

Ima nesto u tome, bvdlga.
Niko nije vidio kad se povrijedio, navodno na treningu ... A i doktor koji ga je lijecio je bio dovodjen u vezu sa dopingom nekih igraca... Dvije godine zaredom ispada na Wimbledonu na pocetku, bas kad je veca ljetnja pauza pred dio sezone na betonu u Americi... Poslije velike pauze vraca se kao da nije bio odsutan toliko... Cudno malo, za nekog ko se vrati poslije duze pauze i osvoji 10 turnira, manje-vise zaredom. A i ta terapija je bila prije par godina zabranjena, jer previse stimulativno djeluje... Bas se potrefilo da je bila legalna kad je on koristio, kako da ne.