Tenis

1. ajde posto su svi previse kul da ti odgovore jer je jelte navijati za govnara koji placa porez u monakou pomodarstvo ja cu ti reci da je taj incident ustvari koji se dogodio ustvari naduvan, novak je servirao za ostanak u mecu i neko je nesto doviknuo i poremetio ga te je ovaj napravio duplu.

2. ovo sto kaze tibor, na 30-40 tj na *4-5 u 4. setu servira 2. servu i lose baci lopticu, i ovi mu zvizdali sto oce satro da dekoncentrise rafu i neko mu dobacio nesto tipa PICKO HAAH i ovaj nabi 2. servu u aut, steta mogao je da uzme taj set mozda...mada ko ga jebe, imao je 30-0 u tom gemu i izgubio 4 poena zaredom...jednom recju retard

3. Fali mu taj psiholoski guru, sto je valjda bio taj Cetojevic. Beker je go kurac, cist promasaj, barem sto se psihe tice. Moze malo da vezba sa njim izlaske na mrezu i slicne teniske stvari, za psiholosku pripremu je beskoristan.

4. Kolko mrzim kad se meč završi duplom servis greškom :(

5. Beker mu je malo kao pokazao voleje, al' i dalje nije to to. Nadal je popravio igru na mrezi dosta (inace ne izlazi puno). Prica se da je Djokovic trazio prvo Samprasa da ga trenira, a da je ovaj odbio. To sam procitao negde. E sad koliko je to tacno...ali Sampras bi bio idealan trener...svako je bolja opcija od Bekera...covek nije normalan...evo Mats Wilander sta je napravio jedno vreme dok je trenirao Mathieu-a...bolje nek da otkaz ovoj budali sto pre

6. sjebala ga je glava. kad je dobio prvi set mislio sam da je gotovo, osvojice roland, rafa nije na nivou, mnogo neizn. gresaka, ali onaj drugi i treci set je realno odigrao usran. znaci usro se i izbljuvao ko neka bebica. nadal je na pocetku imao mentalnu blokadu ko sto sve cesce ima protiv nola kad igra a on onda mu ovaj daje titulu na tacni. zao mi ga je, ima igru da sjebe nadala bilo gde, ali jednostavno kad je u igri mnogo toga on odluta negde.

7. Ajooj gleda li neko Federera...kakvu ascinu je odservirao malopre na 2. servis usrah se!

8. roland garos je za picke, vidjecete kad fedex uzme vimbldon bez izgubljenog gema

9. Nadal ocekivano dosao u Halle po kintu i otisao...izgubio 4-6 1-6 od Browna

10. nikad mi neće biti jasno kako neko može da gotivi federera kad je ozvaničeni ustaša. pa prezime mu na švajcarskom znači srbokoljač zaboga...

11. Sutra pocinju kvale za Vimbldon.

12. Evo i zreba za Vimbldon...(zene su nebitne skroz)...inace Almagro otkazao, Ferrer ima problema sa zelucem, Wawrinka ima groznicu...eto od ovih jacih to valja napomenuti...

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/s720x720/10494622_1490451974504882_6915626240303903254_n.png

13. de ti drugi kostur decxko

14. Ocemo da jebemo Wimbledon!!?!?!?!?

15. dzanki od tebe sutra ocekujem sigurnu kvotu 2

16. cepa se martingejl ili?

17. duplam pare bezveze islo je odlicno na garosu, nego kostarika odnese sve pare :(

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.