Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Igrao je i Nole sa povredom protiv Kverija.
Ma i da igra, ne moze dobiti nikog...u uzasnoj je formi...
Tako da dublovi odlucuju a Cesi imaju bolji dubl...
A navijači? Treba da prirede pakao, posebno Smradeku.
Ma znam, al nije to tolko bitan faktor...
Česi u startu imaju 0:2,a psihologija je čudo. A naš dubl me oduševio toliko puta, kao protiv Brajana.
Kako mislis u startu 0:2? Pa i nasi imaju u startu 2:0 zbog Djookovica....e sad pitanje ko ce igrati singlove...sve je moguce kod glupog Obradovica...mada bi pre Bozoljac pobedio Stepaneka nego Lajovic (prasinar)...
Pa to sam i napisala Česi 0:2
Ili Srbija 2:0 to je isto :)
A too...ma dublovi odlucuju nema tu reci...Bozoljac ili Lajovic ne mogu dobiti Stepaneka..a o Berdihu i da ne pricamo...
Ko zna, Štepanek igra 3 meča, biće umoran u nedjelju, star je, jest lisac i predobar na mreži, ali nadam se da će u paklu igrati, jer je zaslužio to.
videcemo :D
Dajte Štepaneku neke ženske, da se izmori. Žrtvujte neko meso za dobrobit cijele nacije.
KARAMELO, NAGUZI SE!!!
Тениски пакао арене је спреман за Чехе. :) Кладим се да ће Чеси да буду гласнији на трибинама.
И КАКАВ ЈЕ ТО РЕЧНИК "СМРАДЕК"? СРАМОТА!
Fora bi bilo kod predstavljanja izviždati Smradeka, a aplauzom pozdraviti Berdycha. Čisto da se vidi da smo ljudi prema onima koji to jesu.
A rječnik, po zasluzi- a i ružan je, ne može se gledati
Smradek ahahahahahahahahahh
TENISKI PAKAO:ONO KAD TI ZVIŽDE IZMEĐU SERVISA HEHE
teren je ravan a lopta šeta s jedne na drugu stranu sveta, mi smo praaaaaava četa plava, čuvaj se svete plave čete pakoooooo
Помало сам разочаран таквим понашањем. Одувек сам тенис сматрао спортом у ком се поштује сваки гост. Али очигледно је да је просечан српски тениски навијач као Ђовакова кева кад виче на публику: "Навијајте, јебем вам матер!" Не заслужујемо ми једну такву величину као што је Новак. Пре него што било шта урадите на трибинама, прво размислите шта би он урадио.
NAPRAVITI TENISKI PAKAO U GROTLU PIONIRA HEHEHE
meni bilo najjače kad sam bio na dejvis kupu dveiljade neke protiv australije kad smo igrali pa je janko izgubio prvi meč nešto tesno od lejtona i movak na kraju meča uzme mikrofon i kao VI MOOOOOORATE DA NAVIJATE počeo da se dernja kao fazon jankela izgubio zbog nas došlo mi da siđem dole na teren i da mu polomim njonjaru
Замисли цела арена скандира Чесима:
ЕВОООО ВАМ КУРЧИЋ!