Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
uzeće Bozoljac Berdiha 1/1, ima da ga odere k'o Serena Anu samo da bi se jednom u životu ispravio i zaradio penziju, paz'te šta vam ka'em...
Moguće Brus, ali samo ako stavi cvike...
Jes pa da oni to razumeju kao "Evo vam Vučić" pa nam odvedu mesiju u češku.
Zabraniti reči kao što su kurčić i šurčić!
Zar se dobija nacionalna penzija za Dejvis kup?
Samo nagrade, jednokratno.
Ja i dalje verujem da on može više nego što pokazuje...
To je šala, ali stvarno moćnije izgleda s cvikama :)
Česi najavili da će u dublu igrati Hajek i Rosol, mada ne vjerujem, 100% će igrati Stepanek.
gledao sam jednom mec bozoljca.on i neki invalid,ustvari,njih 2 invalida...najveci uspeh je bio kada neko iz 14. servisa prebaci prezu.
Opa, Nole igra i u dublu :)
Jebo tenis, skupo da se igra, predugo da se gleda.
glupost,bolje da je stavio bozoljca.
Navlakusa, svi to rade...
Jao bre Obradovicu
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3b/Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg
tipsarević je najveća manekenska sisica na turu sa sve onim naočarima i tetovažicom lepota će spasiti svet
čitam i ja dostojevskog pa se ne kurčim
stara je to seljacina...najgori igrac ikad u top10...po forumima ga zovu Fixarevic..kontate kao fix - namestaljka heh
AHAHAHAHA
ja čuo ako protivnik uzme prvi gem ovaj odma predaje
cak sam i citao negde da se kao kladi na sebe, pa ako vidi da ne moze da pobedi da predaje meceve da bi bila kvota 1 LOOL HAHAAHAH
ROFL AHAHAHAH