uzeće Bozoljac Berdiha 1/1, ima da ga odere k'o Serena Anu samo da bi se jednom u životu ispravio i zaradio penziju, paz'te šta vam ka'em...
Moguće Brus, ali samo ako stavi cvike...
Jes pa da oni to razumeju kao "Evo vam Vučić" pa nam odvedu mesiju u češku. Zabraniti reči kao što su kurčić i šurčić!
Zar se dobija nacionalna penzija za Dejvis kup?
Samo nagrade, jednokratno.
Ja i dalje verujem da on može više nego što pokazuje...
To je šala, ali stvarno moćnije izgleda s cvikama :) Česi najavili da će u dublu igrati Hajek i Rosol, mada ne vjerujem, 100% će igrati Stepanek.
gledao sam jednom mec bozoljca.on i neki invalid,ustvari,njih 2 invalida...najveci uspeh je bio kada neko iz 14. servisa prebaci prezu.
Opa, Nole igra i u dublu :)
Jebo tenis, skupo da se igra, predugo da se gleda.
glupost,bolje da je stavio bozoljca.
Navlakusa, svi to rade...
Jao bre Obradovicu
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3b/Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg
tipsarević je najveća manekenska sisica na turu sa sve onim naočarima i tetovažicom lepota će spasiti svet
čitam i ja dostojevskog pa se ne kurčim
stara je to seljacina...najgori igrac ikad u top10...po forumima ga zovu Fixarevic..kontate kao fix - namestaljka heh
AHAHAHAHA
ja čuo ako protivnik uzme prvi gem ovaj odma predaje
cak sam i citao negde da se kao kladi na sebe, pa ako vidi da ne moze da pobedi da predaje meceve da bi bila kvota 1 LOOL HAHAAHAH
ROFL AHAHAHAH
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
uzeće Bozoljac Berdiha 1/1, ima da ga odere k'o Serena Anu samo da bi se jednom u životu ispravio i zaradio penziju, paz'te šta vam ka'em...
Moguće Brus, ali samo ako stavi cvike...
Jes pa da oni to razumeju kao "Evo vam Vučić" pa nam odvedu mesiju u češku.
Zabraniti reči kao što su kurčić i šurčić!
Zar se dobija nacionalna penzija za Dejvis kup?
Samo nagrade, jednokratno.
Ja i dalje verujem da on može više nego što pokazuje...
To je šala, ali stvarno moćnije izgleda s cvikama :)
Česi najavili da će u dublu igrati Hajek i Rosol, mada ne vjerujem, 100% će igrati Stepanek.
gledao sam jednom mec bozoljca.on i neki invalid,ustvari,njih 2 invalida...najveci uspeh je bio kada neko iz 14. servisa prebaci prezu.
Opa, Nole igra i u dublu :)
Jebo tenis, skupo da se igra, predugo da se gleda.
glupost,bolje da je stavio bozoljca.
Navlakusa, svi to rade...
Jao bre Obradovicu
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3b/Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg
tipsarević je najveća manekenska sisica na turu sa sve onim naočarima i tetovažicom lepota će spasiti svet
čitam i ja dostojevskog pa se ne kurčim
stara je to seljacina...najgori igrac ikad u top10...po forumima ga zovu Fixarevic..kontate kao fix - namestaljka heh
AHAHAHAHA
ja čuo ako protivnik uzme prvi gem ovaj odma predaje
cak sam i citao negde da se kao kladi na sebe, pa ako vidi da ne moze da pobedi da predaje meceve da bi bila kvota 1 LOOL HAHAAHAH
ROFL AHAHAHAH