Uzmi heroin

1. ovi sto su ozbiljni za probanje pajda nek dodju u moj kraj,pokazacu im na sta lice pajdomani,pa nek uzmu onda...jebeni klinci glupi ne znaju u sta se upustaju

2. Ne razumem ovakve stavove na temi, tipa "recite ne drogi". Ne znam zašto mračite bezveze, tema se zove "Uzmi heroin" i tu nema mesta dilemi. Stvar je samo u tome da lepo objasnite čari ove nebeske supstance, motivišete i preporučite, edukujete i integrišete, a ne da skrećete ljude s pravog puta bapskim pričama.
    21. vek, alo. Još ćete da pričate da duvan ne valja. Eno moj deda pušač, a 71 godinu izgurao, mislim glupo je i diskutovati o tome.

3. Uzmite gljive. Ne možete se navući, možete samo jednom zalutati i nikad se više ne vratiti. Kao Crvenkapica.

4. evo vam odličan dokumentarac o narkomanima u grčkoj. ova sisa je neka forma kristal metha, koriste je pajdomani jer je jeftina a radi posao kad si u zikri. pa da vidite malo na šta liče korisnici heroina.

p.s. ne dajte da vas prevari ime "sisa", u stvari je šiša nego su grci retardirani pa ne umeju da izgovore Š :D

http://www.youtube.com/watch?v=Uo37vW2SW-U
    http://www.youtube.com/watch?v=eVX2-RRkH8A

5. na šta fejspalm ole

6. na šta fejspalm ole

na kaunt zirov post

7. А кад умре неки наркоман, је л' се на гробљу служи дрога? Као, приђи гробу, узми "колач"?

po be da

8. DAJTE MI HEROIN HOĆU DA SE PUKNEM U VENU

9. na kaunt zirov post

Što bre? Pokušavam da vratim temu na pravi tok, šta fali.
    Kapslokovaću sledeći put.
    EDIT: ne moram, evo Boba, odoh da ne kvarim.

10. Ma ole vidiš da loži

11. uspi i mene dva prsta, samo da probam.

12. AHAHAHA TO ONAJ STARI BUKVAR

13. Uzmite najbolji sex u zivotu pomnožite ga sa 1000 i opet necete biti blizu

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.