Prijava

Izvinjavam se što sam obrisao svoje gornje postove. U kojima sam vređao maestra i rekao mu da je mali kreten i retard. Ukoliko ovo čita, voleo bih da mi oprosti.

NEMOJ DA ŽALIŠ ZBOG IZGOVORENIH RIJEČI VLADE TIME POKAZUJEŠ SLABOST KOJU ĆE NEKO SJUTRA ISKORISTITI PROTIV TEBE. I JA IMAM SAN ALI GA SANJAM U SEBI!

Predlažem da se banuju ovi degenerici što insistiraju na gistro duhovitim postovima. Trajno banuju, molim lijepo.

mislim da jebac moze da postane mod i da je gotova prica oko toga
ovo sto pricaju o nekom humora da vas ja pitam nesto
meni je npr dojajan yb-ov humor,al nevezano za to,zar stvarno mislite da su modovi ikada bili duhoviti...ali realno

Bači drogu narkomane

ozbiljan sam bre,mrs
npr dok kurd bleji u modovima i dalje,ljudi kenjaju o tome kako mod treba biti duhovit,lolo
ae bre palte

Neću da mi Vlade Limar intelektualno vene brišući govna na vukajliji!

E nisam u toku, što si obrisao, sad ne vidim kako si me izvredjao?

Tebe čovjek ne može uvrijediti. Toliko si iritantan, dosadan i glup da za tebe ne postoji uvreda. Napusti livadu.

Psovao ti kevu raspalu i sestru lažovsku.
Da je meni to rekao počupao bih mu zubima zulufe

nisam u toku, što si obrisao, sad ne vidim kako si me izvredjao?

Ma nema veze, ništa strašno, ali opet za izvinjenje, jbg. Kad kažeš nekom da je nolajfer, on se malo naljuti, ali kad pogledam koliko u poslednje vreme visim ovde umesto da nolajferišem među knjigama, mogu samo da ti budem zahvalan što si mi skrenuo pažnju. Hvala, Maestro.

Ako mi je psovao nešto prijaviću ga za ban

ingorišem pojstojanje bosanaca

Ma nema veze, ništa strašno, ali opet za izvinjenje, jbg. Kad kažeš nekom da je nolajfer, on se malo naljuti, ali kad pogledam koliko u poslednje vreme visim ovde umesto da nolajferišem među knjigama, mogu samo da ti budem zahvalan što si mi skrenuo pažnju. Hvala, Maestro.

Druže ja sam samo realan decxko, zbog toga sam i najomraženiji autor ovog sajta, još dok sam bio ZeZaToR. Pogadjam u srž, pogadjam istinu, tamo gde najviše boli. Evo prihvatam izvinjenje, tvoj život ti je sam po sebi dovoljna kazna, nema potrebe da te neko još dodatno vredja.

Prijavi ga, imam ja printskrin

Valdemar pre 6 sati
Maestro jebem ti kevu raspalu i sestru malu lažovsku govno jedno smrdljivo nabijem te na kurac moj intelektualni ti ćeš nešto da mi pričaš, poližeš mi zulufe masne

Nisi najomraženiji, al bi voleo, verujem, jer i to je nešto, a o mom životu možeš da nagađaš, jer me ne znaš, kao ni ja tebe ali o tvom karakteru ja ne moram da nagađam jer čitam to što pišeš. Zajeban si, oštar, živiš punim plućima, jebeš, i tako to. Svojom pojavom nikog ne ostavljaš ravnodušnim. Zaista si kontraverzan. Šteta što je internet pun dece koja lažu da su takva, pa kako onda tebi verovati, realni decxko koji hoće da me prijavi za ban zbog malo vređanja?

Možda bi me i tati tužio.

То је онај што је јебо скрндеља...