Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ša je Paninaro prpa, a? GUJSCA VAKO RADI!!!
Podržavam za Yeahbatcha. Valdemara ne podržavam iz istog razloga kao Agilni.
haha, e ovo je dokaz da stvarno treba da se umoduje valdemar. Samo ti cepaj svoj fazon a ima već drugih koji će da sputavaju kreativnost.
Možda ovo nije neko merilo, ja sad ocenjujem tek svaki deseti sadržaj koji pregledam a celu godinu sam gledao sajt iz off-a nisam ni imao profil, tako da možda je i valdemar pročitao daleko više od toga.
УМОДУЈТЕ ЛУДОГ ЧАКА
Četiri godine. A to je ipak oko tri ocene dnevno, malo manje, ali u pravu si sasvim. Nego ipak mislim da su moji kvaliteti manje kliktanje na pluseve, a više odmerenost i mudrost koju donosi iskustvo i godine. Nešto kao matori Koštun :)
Prpa bogami. Čitam temu i ne vjerujem što čitam.
Jebac je olicenje prozaicnosti i svega osrednjeg na sajtu, od stavova do definicija, i svega sto se nalazi izmedju. Mada, ako je jedan Kostic bio (ili jeste) moderator, Jebac moze da bude i administrator.
Valdemar je s druge strane dobar i skolovan kadar, gre'ota je takvima uzimati slobodno vreme da bi se bavili brisanjem postera III-2 srednje metaloglodacke skole.
Да је читао и оцењивао не би остао овако бритког ума и не би га сад хвалили. РЕ аЛ но
Džaba i vama 300 000 ocjena kad konstantno plagijate u odabrane postere i reakcije ubacujete. :)
Upravo to, ja sam živ primer, nelol.
E P I C
Je l' da da mi šukno, a?
Razumemo se.
Nego, logično bi bilo da se moderatori klasifikuju na zadužene za definicije, postere i reakcije.
Ako je moderator dobar sa definicijama, to ne mora da znači da je znalac za postere i reakcije.
Realno, kvalitet odabranih bi se popravio.
Mene boli kurac, kao i Kaizena, samo kažem.
Jebac je olicenje prozaicnosti i svega osrednjeg na sajtu, od stavova do definicija, i svega sto se nalazi izmedju. Mada, ako je jedan Kostic bio (ili jeste) moderator, Jebac moze da bude i administrator.
+1
Glasam za Vladu Limara kao moda naravno.
Kaizen procesira predloge
ja sam za to da se zaključa ova tema, ode ovo predaleko.
msmojne neka bude mod za reakcije.
Ajde ajde paninaro, neće ništa da te boli. Samo će bude SKAVLIK! i ode. Donosiću ti cveće i sir na profil posle 40 dana.
@Agilni
Jebiga, srećo, nije da nije. :D
Reme neka bude mod
ahaha