Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Sad vidim... Poslednja Kurdova omiljenovana definicija je... moja definicija.
Puče emocija ko prepunjena prangija... :'(
kurda cu da issutiram po djembeloj stomacini
Ја сам за обојицу.
http://eshop.etnoss.it/images/product/bananica%20nova.jpg
Daj, bre Kaizene, umoduj Jebača, pa posle da mu platimo kurvu da proba i to...
Ма јебача за мода! Ја сам своје рекао још на првој страници!
Ja sam za obojicu.
Ozbiljnio, bolje birajte Jebača, ja sam čovek anarhista, kako da tlačim druge i da ograničavam tuđu kreativnost? Ja kad bih nešto obrisao, osetio bih da sputavam izražajne potencijale jedne osobe koju treba gledati u totalitetu njenog humaniteta, a ne kao spemera i gluperdu koja se proserava. I žao bi mi bilo da banujem. Nije taj posao za mene, ovom sajtu treba čvrsta ruka, ordnung und disciplin, a ne sentimentalac. Zato birajte nekog ko voli da koristi moć, kontroliše, upravlja. Ima ih ovde dosta.
Svakom sajtu je potreban po jedan limar.
dobro, tema je došla na fin odziv. moderatori, sada je red na vas: uradite nešto po ovom pitanju, to jest recite Kajzenu da umoduje momka, ili momke.
Agilni, Brus i Ciklon, ajdeajde. Morate, jednostavno morate.
DAJTE JEBAČA!
JEBAČU AMAJLIJO ODABERI MI DEFINICIJE!
ja sam rekao još juče, garantujem...
А и ти Валдемаре, чему лажна скромност?
Valdemare, briši duplirane komentare, dok se ne oslobodiš.
Dajte mene za moda lolo
A šta bi ti hteo od lažova, pravu skromnost?
Jbg, Valdemar za skoro pet godina na sajtu nema ni 4.000 ocenjenog sadržaja, od mene ne dobija preporuku.
Za Jebača rekoh već, ali nam se gazda ne javlja već neko vreme, niti odgovara na neke konstruktivne predloge, tako da kolege i ja ovo samo čitamo i zabavljamo se :)
Jeste li ludi vi Yeahova za moda? Meni bi odma lupio trajni ban.
I bio bi odbanovan posle pet minuta...
Daj bre, Pani, ne budi smešan.... Jebač? Ma nema šanse...