Moleban za oživljavanje sajtoa

  1. Ја мислим да је то због радијације. Шта ви мислите?

  2. Много смо грешни добри мој ДБС :(
    Окренули смо леђа цркви, а нечастиви је то искористио

  3. molim te UBIJ ovaj sajt

  4. Шта лупаш бре? Шта би радили да се затвори овај сајт? Како би реаговао?
    Озбиљно питам.

  5. Ја би се вратио светосављу и ишао би да учим да иконопишем ко Марко Булат

  6. roki,da svi umrete,mene bi boleo kurac lolo

  7. vaistinu moleban. od 20 dana. obaramo rekorde

  8. САЈТ ЈЕ НА АПАРАТИМА ОД КАД СУ ОТИШЛИ ЛОРДОВИ ПИСАЊА

  9. Лордови писања отишли на Коп, а ти им купуј курве мој Запето.

    Видите слику
    http://www.orthodox.net/photos/2011-02-hermitage-of-the-holy-cross/2011-02-hermitage-of-the-holy-cross-retreat-facing-princess-tulip.jpg

  10. Umodujte Gvozdenovića jer je gospod Bog.

  11. Није ни чудо што је Славица напустила сајт кад се овако понашате...

  12. Сајт је мртав од кад је курд отишо. Кад је курд ту био није се могло зајебавати и правити глупости није било глупих аутора сви постери, реакције, дефке које су излазиле биле су смешне и људи су их читали а ово данас је живо срање ретко шта добро изађе све је више глупих дефиниција па и постера а о реакцијама да на причам.
    Зато боже врати нам курда да врати сајт на старо место.

  13. Ne, ozbiljno... Imao sam periode kada nijesam mogao da izdržim duže od sat vremena a da ne uđem na vukajliju kada sam kod kuće ili imam pristup internetu. Sad stvarno razmišljam šta bi svi ljudi koji imaju taj problem radili kada bi se sajt trajno ugasio.

  14. izkrizirali i nasli drugu drogu

  15. СВЕТИ САВО АКО СИ ОНЛАЈН МОЛИМ ТЕ ОЖИВИ САЈТ
    НЕЋУ САМ ДА БУДЕМ ОВДЕ

  16. К вама, свети бесребреници и чудотворци Кузмо и Дамјане, као брзим помоћницима и топлим молитвеницима за спасење наше, колена преклонивши, притичемо и, клањајући се, усрдно вапимо: не презрите мољења нас грешних и немоћних, који смо у многа безакоња запали и свакога дана и часа сагрешујемо. Умолите Господа да нама, недостојним слугама Својим, подари велика и обилна милосрђа Своја. Избавите нас од сваке патње и болести, јер сте од Господа и Спаса нашега Исуса Христа примили изобилну благодат исцељења, ради чврсте вере, бесплатног лечења и мученичке кончине ваше. Услишите нас који се молимо и богоугодним посредништвом вашим измолите код Христа Бога православним управитељима здравље, благостање, спасење, победу над непријатељима и благослов Божји. Опет се клањајући, усрдно молимо да нам од Господа испросите све што је од користи у овом привременом животу, а посебно што је потребно за вечно спасење, да се удостојимо да молитвама вашим добијемо хришћански крај, без болести, непостидан, миран, и да се избавимо од превара ђаволских и вечних мука, да наследници безграничног и блаженог Царства Небеског будемо. А ви, угодници Божји, не престајте да се молите за оне који вам са вером приступају; чак и ако, по мноштву грехова својих, нисмо достојни милосрђа вашег, будући истински подражаваоци човекољубља Божјег, учините да донесемо род достојан покајања и у вечни покој стигнемо, хвалећи и благосиљајући дивног у светима Својим Господа и Бога и Спаса нашега Исуса Христа и Пречисту Мајку Његову, и вашу топлу заштиту, сада и увек и у векове векова. Амин. https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/s720x720/1454907_10201034833660961_609366703_n.jpg

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.