Mala žena od velike slađa?

1. znam da postoji, al' nisam se nikad potrudila da malo pročačkam kakav je
    e, baš ću sad, ionako mi je dosadno :D

2. ma, jesu li ovo nominativ i genitiv muškog roda jednaki?

3. Jednostavan skroz, ako si učila staroslovenski i još jedan slovenski (a ti ono beše ruski i poljski?). Doduše jedno je razumeti a drugo govoriti.
    EDIT Malo su uprostili padeže. I rodove.

4. a učuckala sam i makedonski na faksu
    a evo gledam ove pjesme, stvarno je razumljivo, jbt
    baciću pogled na ove lekcije :D

5. naucis enegleski, spanski i arapski i vise jezika ti ne treba :)

6. i ruski, jelte. može i slavio :D

7. ruski me napatio kroz skolovanje :(

8. Kad vidim ovako neku temu i vi kenjate o nečemu totalno desetom dođe mi da vas nađem na ulici gde živite i kada stanete negde na pešačkom da vam provučem govnjavu močugi između nogu i pobegnem pa da takvi govnjaivi idete ulicom.

Dakle, da se vratim na temu:

- Na malima volim da se iživljavam.

- Velike volim da dominiraju nadamnom, znači da me dave, strepon i sl.

9. СлОађа се пише

10. nema lepše stvari nego da se naguzi, ti joj ližeš bulju i svršavaš na stopala a jao

11. Џофри, не спемуј. Дакле, свахили, то је исто језик којим доста људи говори.

12. Mene je jebela ko vola nastavnica
    pa znaci da se isplatilo

Nazalost Atife, nisam uspeo da u svoj portfolio dodam nastavnicu ili profesorku za vreme skolovanja... Tako jebiga, secam se bio sam u vojsci i citam decko mladji od mene godinu dana vozi formulu 1. Reko dokurca, ode zivot, a sve stici ne mozes.A stvarno bi voleo da jesam. Msm jebo profesorku, formula 1 nije bitna.

Inace sta ima tu da se femkas, ne gleda se VISINA nego TEZINA, a ja sam odavno apsolutna preko 92 kila. Ako bi moro da se bijem sa Semijem Siltom, mogu i da salecem kosarkasice. Tako jednom u Budvi...

Dao sam joj svoju sliku, jer nemadoh nista drugo i posvetio sam joj definiciju Doga.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.