Šta bi rek'o?

1. Следеће године попустио под теретом 1224000 литара пива, у стилу обећања да причамо о сатани.

2. ahahahhaha radjarde umirem

3. Crno nebo nad pustinjskim svetom Kakrafun; možete ga učinili lakšim

Pobeda Partizana u finalu kupa 30, het trik Toleta Karadžića!

Dragan Đilas najavio da će on lično, ako postane premijer, dodeliti Žarku NINovu nagradu za zube, sapun, kutiju keksa, čuturu, kompas, mapu, sprej protiv gamadi, kišni mantil, skafander i ti na

4. neki moji

IMMA GONNA TURN TO THE LEFT THEN THEN IMMA GONNA TURN TO THE LEFT THEN DRIVE

Изгледаш као димаш проблема с пићем. А ти изгледаш ко да сам док сам покушавао диспаднем занимљив

Ал и да се упале рефлектори на стадиону ФК Јагодина, замрзивачи и хидрофори у Сутоморе

umro sam ovde

5. Fortunately, the bees made honey in the year of anythingggg coming from Mars are a ja sam duks prvi put hahaha

6. HAHAHAHHA

MASS EFFECT3, 95,7% протекло, још мало па 20 година интезивног рада догодило се на маторог ко да је био италијански педер и Цеца.

7. Ne preporučujem osetljivim osobama ovo nije fraza.

Akcija širenja virusa traje dok traju zalihe.

8. jemeš znači, a i da postujem specifikacije dalje, pederčina židovska

9. Pomeranje sata unapred je jedino logično objašnjenje koje može večeras* Štorma, čekam ga

ШТОРМ ЧЕКАМ ГА!

10. Kompilacija:

Bilo da se 'vatati sa svoje imanje sluha i muzičke škartove i abominacije, meni stvarno više da budem čistač šlaga, ako se smiluju u Milanu.

Toliko anderrejted, da igra napad u Novembru.

Pff, kod Limanskog parka je samo da mu materina Urugvajska. Dabog da ga je dig'o trouglom u nadi, da će Pantelić dati jedini igrač za ove fore.

| The most interesting games in the guy shouted Oi, Scholes, give us a hand, but Giggs is truly world class Zinedine Zidane >Beckham and Scholes walked past with yourself if you play football

Nije neka zbog tehničkih problema, makar na taksi parkingu u cilju opšte edukacije plavetnila.

Velbek dao gol, zakucao se u parku, finalna ovosezonska runda, pa kome se nogometlari, neka se nacrta, fala.

Rekla mi je samo hejtovao iz prikrajka, sad mi vi preki sud dajete? Sad, sto sam vratio te ne vidim. Odoše deca, bog da sam sanjao da sanjam.

Patuljci u pogrešnu baštu došli kolima ispred mene i sve to, onda možemo da se družimo, inače ćemo sad?

Nedostajalo mi prenos Premier lige na fudbalu za nepuna 3 sata strength i twohanded axe & ROONEY & stress relief Dabogda prodali Denija Velbeka mi je zmaj, e!

Ali posraće se huligani po krošnjama niskog rastinja, i onda lovi čvorke po krošnjama niskog rastinja, i one kojima nije stvaranje muzike, vec kradja, lik 87 godiste.

Penzija i love you anyway

| The beard grows greyer by the week but his debut and now alone at 8, and obliterate gnomes. Love to je Olijevo.

Da možeš ovo raditi deci komplekse trcanja na glavu i to uvek se smeju. Ja dobio poziv da je kamen temeljac hepi lajfa.

Došlo vreme finala lige šampiona u Mortal Kombatu.

Yessss, o Dimitru Berbatovu, i po hipsterima i dalje ne umes fudbal u pesmi

No ball, no sound, I know it's my little cell. I amuse myself, In my very own religion, gospel from here, tomorrow, on wrong tones, we'll still evolving..! WHOA! A Snoop Dog!

| The only God parental figure is impossible, has never leave is a sun shared the original, ali ne znam konju, trolujem samo.

Ne mogu više, suze su mi išle dok je ovo iskakalo.

11. После скоро 30 година рада у најтежим условима без повластица, без бенефиција, без ичега. Он је умро, а да шаљете опуштено риквестове за Мануела ехехе

12. Razumem klince. Moraju da zaštite civile u kakvoj fizičkoj aktivnosti, za plafon.

To im je, uz gomile oklopljenih policajaca i napaljenih navijača, reportažnih kola stranih verovatno ratnih zarobljenika mladenovačkog kraja.

13. Saundrak za polovan jugo il te neke munje ne troluem. Majke ti.

14. Muzika koja sa sobom povlači ozbiljnu krivičnu odgovornost.

15. "Је л' је ужичко ил' струјно, важно да ништа од програмирања ни Паскал ниси јебени хипстер ако пишаш по СИРОТИЊИ АЈНШТАЈНЕ!" -НиколаBot

16. Iz prve strofe najdalje do RHMZa i popreko kroz Mladenovac.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.