Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Hajde kada smo ovako iskreni da i ja kažem šta mi se desilo na okupljanju na beer festu.
Družili smo se svi jedno sat-dva onako sjedili u krugu i onda me mala vidra pozvala da tražimo neke njene drugare i ja onako urađen ustanem i idemo mi idemo i samo sam osjetio kako me vidra povukla jako za ruku i odvela me u neki mračni ćošak. Ja gledam šta se dešava nije mi jasno kada ona krene da me moli da se smuvamo i ja poludim i pobjegnem.
hahahahah šta
Брате мого си проћи као беба фоке, буди срећан што си жив.
znam jebač mislim fina je vidra i sve to ali ja zauzet a nemam ni muskulaturu da to podnesem pa sam morao da vudem kuna a ne jazavac ako me razumiješ
Апсолутно.
kbo, ja imam slike od te večeri gdje grliš moju drugaricu, na jako nepristojan način, nemoj da počnem da kompromitujem :D
avam je dobro bilo šteta što sam bio bolesan
http://youtu.be/2o4aqAonruQ
sada si ljubomorna što sam te odbio :D
a ne spominji...
plakala sam sve do kuće
хахахахаха ТАЦИТ
Za novčanik ?
nek bude vako
ne mogu jbt, previše mi je povrijeđena sujeta
još i one slike sa drugaricom... too much
javi se na pvt da ti obrišem suze
KBO opet bio neki vazelin eksces? hahahahaha