Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ova tema je posle Fotografija vukajlijasa najjaca na sajtu. Fala Bruci na receptu, a i ostalijem, osim kinezima, naravno, lepo ovo zvuci. SVECE PROBAM.
Ako ima neki mod da me banuje, posto me Cmarko jebe u zdrav mozak i nece to da ucini. Do 20.12.2013.
Fala.
Ja bih ti savetovao da je vodis da zajedno nesto ilegalno ubijete, oderete, i spremite u nekoj vukojebini
Hehehe, zvuči poznato ;-)
natinat, jel voles ti pihtije?
Volim pihtije. Što pitaš?
I mozak i crevca i švarglu..
neki lik na najlonu(pijacobuvljak) prodaje svarglu za 600 dindzi kila.lik sa ceneja.kakva li je ta za te pare.ja volim i ovu jeftinu.
Шваргла је 700-800 кила реална цена, ове јефтине су вероватно прскане адитивима из асортимана Чернобиљ за вас и Фукушима од срца.
jesi ti taj gari sa najlona?
jer dokazujem ljudima da zene volu pihtije
A misliš da su žene gadljivije?
Imam druga koji nikada nije jeo rusku salatu samo zato što se čuje žbljonk, šljuflj, žbljonk (njegove reči) dok se meša
mora da je i u opstenju fin...ako i tu cuje zvukove...
zasto se druzis sa tim likom? ko ne voli rusku salatu, ne zasluzuje da zivi
Pa ne volim ni ja pasulj, pa živim nekako.
Aferim.
Podnosim i sneg i zimu i promrzline na nogama i Grandovo narodno veselje i Deda Mrazove ponovljene fazone i sve, samo zato što će biti ruske salate za Novu godinu!
I see what you did there...:)
ma proja, ruska i neko meso i to je to.
Riho rokni neko meso (svinjetinu na primer) u sosu od sljiva i preliveno sa malo vina. Ja se sve nesto spremam da to nateram ukucane da zgotovimo za jedan rucak, ali nikako da se dogovorimo :)
Uzmi picu, Riho, onu u kutiji te se naručuje preko telefona, izbuši rupu odozdo i provuci kurčinu pa kada tvoja izabranica digne poklopac imaće šta da vidi. Ovo sam vidio u jednom filmu, jednom tipu je svaki put uspjelo da smuva ribu na tu foru.
Šta bi, spremi li nešto večeras?
Nešto brzo otišla.
To sad on njoj pokazuje svoje najbolje postere i reakcije, pa se ulogovao.
Napravi pizzu u srcolikom obliku.
хаха, је л' ме јебеш да је и до тебе дошло ово? :Д