Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Dakle hipici su cesto veoma glasni o tome kako marihuani leci rak vamo tamo kako nema stetnih dejstava itd. E sad sta cemo sa ginekomastijom? Dokazano je da je uzrokuje koriscenje marihuane, hocete li i dalje pusiti to govno kad pocnu da vam rastu sise i pocnete da se osecate kao zenka?
STOP MARIHUANI STOP PRODAJI DROGA !!!!111111 ZA ZDRAVU SRBIJU
bojane, rasprava o stvarima koje pušiš i od čega se osjećaš kao žensko bolje stoji na ana.rs/18+
ne pitaj me kako znam :pppPPPppp
Droga je zlo! Smrtna kazna za konzumente narkotika, oni nam kvare decu!
kakva droga.treba skole ukinuti.malo malo pa cujem kako se deca tukla u skoli,napadali profesore,dilovali...skole su problem,zatvoriti.
trebalo je zaključati temu nakon što je loš tenor objavio post.
ni sada nije kasno.
Meni desna sisa raste i bez droge. Stop muškim sisama.
meni raste kurac na zenske sise.bez droga...
DROGA JE ZLO
http://xwcxbx13sypvwi8y.zippykid.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2010/09/IMG_0192.jpg
Ne leči marihuana od najtežih bolesti već kanabisovo ulje.
Bolje da se obrati pažnja kakvo se sve kacerogeno, zašećereno i ino smeće unosi u vidu hrane i pića u organizam nego što pokušavate da suzbijete nuspojave neumjerenosti.
ma pusti ga aktivirao temu jer ide tako i aktivira stare glupe teme trazi nekoga da prica s njim
Ja sam je imala pa izgubila i to blizankinju prije deset godina ne daj Boze nikome ni najvisem duamanu kroz sta sam ja prosla ubijo je manijak nikad dobro ne bijo