Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. SHWABO BOG NAWIJAM ZA NJIH OD HOLOKAUSTA

2. опасан фудбал.

најбоље првенство икад.

3. Sjeba ga Švabo. Bra'o Ganci. AJMO BOSNO SADA!!!

4. Одавно нисам видео да се неко овако шета кроз одбрану Немачке, створили су им превише шанси, поготово ако се узме у обзир колико је ово једна неинтелигентна скупина чамуга која не уме да одради контру 5 на 3

5. Skoro nisam video gluplju ekipu od Gane. Odigrali su hrabro, svaka im čast, ali mogli su ovo ladno da dobiju.

6. Italy Costa Rica D 20.6. 18:00 n/a 2:0 0
    Switzerland France E 20.6. 21:00 n/a 1:1 0
    Honduras Ecuador E 21.6. 00:00 n/a 1:3 0
    Argentina Iran F 21.6. 18:00 n/a 3:0 0
    Germany Ghana G 21.6. 21:00 n/a 3:0 0

Znači, NI JEDNU, ali ni jednu...

7. A jebga Brus kad si igro tačne rezultate, to se retko ubada.

8. Tacno vidis da grama mozga nemaju, ali borili su se svaka cast, majstor Andre Aju pratim ga jos od menadzera ne znam kojeg...
    Mrtvi nemci nesto, mada oni tako nemaju neku posebnu taktiku i igru, ali uvek odrade posao, mislim da bi Rojs resavao ovakve meceve. Bog Klose pokazuje opet kakav je majstor, a mnogo mi se svidja Kros dao bi 100 milki za njega...

9. прво и друго полувреме небо и земља, лу ди ло.

10. odigraj sistem od tri tekme, po tri tačna rez. za svaku, veće su šanse. a dobra kvota

11. ma jok, ja sam se prošli put kladio pre dve godine, ovo je bila čista zajebancija :)

12. Ja se nisam kladio ni na jednu dosad, niti ću. Ovako jako prvenstvo da sebi upropastim zbog nerviranja da daju još jedan za 3+ ili da ne daju nijedan. Bole me kurac.

Još su smarači Englezi ispali, govna nafurana, Portugalski cigani će da ga pofafaju, Italijanski cigani (sem Pirla) će valjda poduvati, ALI ŠPANSKI CIGANSKI RAĐEVCI što su ispali! Pa samo to da se desi, nek i Hrvati osvoje bole me uvo, ja presrećan.

Najjače prvenstvo do sad, sledeće će biti bolje jer će svi biti pijani, a ovi u Amere će roknu u sibir da igraju na minus 30 pička im materina rađevačkociganska.

NAPRED KOSTARIKA NAPRED HOLANDIJA

13. Svaka čast igračima Gane. Pobucali su im pičku, kao Partizan Zvezdi.

14. оно кад аргентинци и немци
    http://i.imgur.com/XF6btr0.png

15. Гана краљевски играла, свака част. Окрећемо се нападу на Нигерију,напред Босно!

16. корнелије ај не сери, иди криви се на другој теми

17. Somi nema predaje samo hrabro i krece winning streak pozz

18. Шоми ако ти се не свиђа тема, иди ти.

19. lolo dzankee podjeb troll

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.