Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Pa trebao je bar kompenzovati faul za ofsajd.

2. L@ki
    овде је изгледа немогуће узети паре...

ај то, оно идркаваш се са неким прелазима, прогнозом тачног или на неке друге ствари са лудим квотама, него не мош ни Њемце кец да ставиш да појачаш мало тикет...

Дајперу јесте могуће, осим ако не ставиш Аргентину данас...

3. bio je faul, ne tolko zbog toga što odbrambeni ne može da izdrži onakav kontakt nego što otkad je koji kurac dozvoljeno da ti veslaš rukama unapred po čoveku, dobijaš oslonac, zamah a svakako malo jebeš i odbrambenog

4. Nije onde bilo ni f od faula ali nije bilo ni ofsajda. Žao mi Džeka, nema sreće da se upiše nikako, a simpatičan je momak. Odlično njegovo kretanje kod onog neopravdano poništenog gola.

5. U, ni f od faula a, gde si naučio te zajebane konstrukcije i fore elokventne, na b92 komentarima?

6. Ako ostane ovako na kraju ima Bosančerosi da divljaju po fejsu isto ko Hrvati onda kad ih zezno onaj Japanac.

7. U, ni f od faula a, gde si naučio te zajebane konstrukcije i fore elokventne, na b92 komentarima?

Naučio sam ih na Tarzaniji.

8. Da si nešto naučio na Tarzaniji ne bi imao prosek definicija 15.

9. еххехеех овај те вређа

10. AJOJ STA ON TEBI RECE

11. Marko Perković Tompson

Živi dokaz koji potvrđuje da nije tačna ona narodna "ko peva zlo ne misli".

Hehe, hoćeš da kažeš da to je zato što Tompsov peva a misli zlo.

12. Макаронац, па није могао да компензује када није знао да је погрешио...компензоваће у другом нешто.

13. Da si nešto naučio na Tarzaniji ne bi imao prosek definicija 15.

Jebe mi se za to.

14. Turetov sindrom

Bolest koja, zbog svoje prirode, u Srbiji prolazi dosta nezapaženo.

A ovde hoćeš da kažeš da je to zato što Srbi mnogo psuju a Turetov sindrom je ono kad mnogo psuješ. Joj, lolo stari.

15. Da kopmenzovace batine od navijaca

16. Koliki daunovac moras biti ako tie to smijesno?
    Edin dzeko u zeljeznicaru je bio poznat pod pseudonimom Kloc. Jasno je zbog cega.

17. Већи муслиман победио.