Bosanci imaju solidan tim i ovo im je bila istorijska sansa da u grupi sa dve ispodprosecne ekipe i nezagrejanom Argentinom izbore drugo mesto. Misljenja sam da su utakmicama pristupili sa stavom " O amidza evo nas na svjetskom prvenstvu, idemo se zarakijat odmah posle tekme". Ovo je takvo takmicenje da svi prethodni rezultati padaju u vodu, jedan los dan je dovoljan za potpuni neuspeh, to smo i mi dokazali na proslom turniru. I nisu mi jasni ljudi koji su se palili na Bosnu, govorili da ce uzeti 6-7 bodova u grupi i da mogu bar do cetvrtfinala. Ponavljam, solidna ekipa sa nekoliko solidnih igraca, ali nista vise od toga. Mogli su u osminu finala, tu bi im najverovatnije bio kraj, ali i to je uspeh za debitantsku selekciju. I jebes fudbal ako je Bosna kandidat za cetvrtfinale i merilo fudbalskog kvaliteta.
Ponavljam, solidna ekipa sa nekoliko solidnih igraca, ali nista vise od toga.
I Kostariku, Kolumbiju pa donekle i Urugvaj možeš tako okarakterisati. Ono što je bitno na ovom svetskom je neka kombinacija displine i bolesne motiviranosti. To je ono što fali i uvek će faliti jednoj Engleskoj. Bosna je imala sve to u kvalifikacijama, ali to se negde izgubi uglavnom zbog prevelikih očekivanja, pristika javnosti i pre sve medija. Pa i neke kurčeve nesloge i inata. Fala kurcu i oni imaju taj sindrom, nek se nose u kurac.. Nadam se raspadu ekipe. VOZDRA RAJA
Stevo Obala ide na Kostariku u osmini, i tu ih Kostarika bije i ide u čevrtfinale na megdan Holandiji
Sad gledam baš, u polufinalu bi trebalo da se nađu:
Italija/Urugvaj-Holandija
Argentina-Nemačka
Mislim da bi i Italija i Urugvaj pobedili Brazil u četvrtini, tako da idu u polufinale
Holandiji otvoren put do polufinala, preko Meksika i Kostarike.
Mito gde je Francuska u svemu tome.. Ona se ukršta sa Švabijom ?
EDIT: Igrao sam par finala pre samog svetskog. Tačnije Nemačka Italija. Brazil Italija i Brazil Njemačka. Nadam se da će Holandije da stane.
EDIT2: I gledali smo nekako kostur da ne odigram neko bezveze finale a da se oni moraju sastati pre finala. (Naravno ako su prvi u grupi i jedni i drugi)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
http://i.imgur.com/xXLsCdR.png
Bosanci su jaki koliko i njihova država.
Žao mi te zemlje majke mi, ta zastava, neka himna, sve sami mudžosi igraju,
Kao oni imaju zemlju i muslimani su a pričaju našim jezikom.
Basj d vej i crnogorci su napravili neki faks za crnogorskim jezikom,
MONTENIGRISTIKA EJ
da je Tadija na vlasti sad bi se izvinio.
ĆAO BOSNO BOSNO BOSNO ĆAO HERCEGOVINOOOOO!!
Bosanci imaju solidan tim i ovo im je bila istorijska sansa da u grupi sa dve ispodprosecne ekipe i nezagrejanom Argentinom izbore drugo mesto. Misljenja sam da su utakmicama pristupili sa stavom " O amidza evo nas na svjetskom prvenstvu, idemo se zarakijat odmah posle tekme". Ovo je takvo takmicenje da svi prethodni rezultati padaju u vodu, jedan los dan je dovoljan za potpuni neuspeh, to smo i mi dokazali na proslom turniru. I nisu mi jasni ljudi koji su se palili na Bosnu, govorili da ce uzeti 6-7 bodova u grupi i da mogu bar do cetvrtfinala. Ponavljam, solidna ekipa sa nekoliko solidnih igraca, ali nista vise od toga. Mogli su u osminu finala, tu bi im najverovatnije bio kraj, ali i to je uspeh za debitantsku selekciju. I jebes fudbal ako je Bosna kandidat za cetvrtfinale i merilo fudbalskog kvaliteta.
ЂЕ СТЕ ПОТУРИЦЕ КАКАВ ЈЕ УКУС УЗАВРЕЛЕ ЦРНАЧГЕ СПЕРМЕ ХЕХЕ
ЕКИР Е ТУТ ЛЕ МОНДЕ
Zbogom Bosno, odoh u Sarajevo!
I Kostariku, Kolumbiju pa donekle i Urugvaj možeš tako okarakterisati. Ono što je bitno na ovom svetskom je neka kombinacija displine i bolesne motiviranosti. To je ono što fali i uvek će faliti jednoj Engleskoj. Bosna je imala sve to u kvalifikacijama, ali to se negde izgubi uglavnom zbog prevelikih očekivanja, pristika javnosti i pre sve medija. Pa i neke kurčeve nesloge i inata. Fala kurcu i oni imaju taj sindrom, nek se nose u kurac.. Nadam se raspadu ekipe. VOZDRA RAJA
Imam neki osećaj da će Amer diznenadi danas.
Bosno, jebem ti mater
Zar nije Bosna igrala sa 2 napadaca u kvalifikacijama?
Jest, al Pape sad glumi Iliju Petkovića
To sam se isto i ja pitao sinoć Ledeni. Što jebogaja nije stavio Džeksona i Vedu u napad od početka neg' jede govna na sredini terena.
Stevo Obala ide na Kostariku u osmini, i tu ih Kostarika bije i ide u čevrtfinale na megdan Holandiji
Sad gledam baš, u polufinalu bi trebalo da se nađu:
Italija/Urugvaj-Holandija
Argentina-Nemačka
Mislim da bi i Italija i Urugvaj pobedili Brazil u četvrtini, tako da idu u polufinale
Holandiji otvoren put do polufinala, preko Meksika i Kostarike.
desi bre mito kako karam te
Eo me Atife dobro je
E neka ga je onda ispušio, jebo ga veyni red usrali su 20 akcija.
Mito gde je Francuska u svemu tome.. Ona se ukršta sa Švabijom ?
EDIT: Igrao sam par finala pre samog svetskog. Tačnije Nemačka Italija. Brazil Italija i Brazil Njemačka. Nadam se da će Holandije da stane.
EDIT2: I gledali smo nekako kostur da ne odigram neko bezveze finale a da se oni moraju sastati pre finala. (Naravno ako su prvi u grupi i jedni i drugi)
Bosnu je zadesilo isto sto i Srbiju 2010., balkanski sindrom.
Jeste sanšajn, idu na Nemce u četvrtini
Mnogo mi krivo, prelep fudbal igraju, ali dobiće ih Nemci
Sto ti je krivo, i Nemci igraju fudbal do zadnjeg atoma snage. Bolje da ih dobiju Nemci, nego Brazil.