Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Bosanci su jaki koliko i njihova država.

Žao mi te zemlje majke mi, ta zastava, neka himna, sve sami mudžosi igraju,
    Kao oni imaju zemlju i muslimani su a pričaju našim jezikom.

Basj d vej i crnogorci su napravili neki faks za crnogorskim jezikom,

MONTENIGRISTIKA EJ

2. da je Tadija na vlasti sad bi se izvinio.

ĆAO BOSNO BOSNO BOSNO ĆAO HERCEGOVINOOOOO!!

3. Bosanci imaju solidan tim i ovo im je bila istorijska sansa da u grupi sa dve ispodprosecne ekipe i nezagrejanom Argentinom izbore drugo mesto. Misljenja sam da su utakmicama pristupili sa stavom " O amidza evo nas na svjetskom prvenstvu, idemo se zarakijat odmah posle tekme". Ovo je takvo takmicenje da svi prethodni rezultati padaju u vodu, jedan los dan je dovoljan za potpuni neuspeh, to smo i mi dokazali na proslom turniru. I nisu mi jasni ljudi koji su se palili na Bosnu, govorili da ce uzeti 6-7 bodova u grupi i da mogu bar do cetvrtfinala. Ponavljam, solidna ekipa sa nekoliko solidnih igraca, ali nista vise od toga. Mogli su u osminu finala, tu bi im najverovatnije bio kraj, ali i to je uspeh za debitantsku selekciju. I jebes fudbal ako je Bosna kandidat za cetvrtfinale i merilo fudbalskog kvaliteta.

4. ЂЕ СТЕ ПОТУРИЦЕ КАКАВ ЈЕ УКУС УЗАВРЕЛЕ ЦРНАЧГЕ СПЕРМЕ ХЕХЕ

ЕКИР Е ТУТ ЛЕ МОНДЕ

5. Zbogom Bosno, odoh u Sarajevo!

6. Ponavljam, solidna ekipa sa nekoliko solidnih igraca, ali nista vise od toga.

I Kostariku, Kolumbiju pa donekle i Urugvaj možeš tako okarakterisati. Ono što je bitno na ovom svetskom je neka kombinacija displine i bolesne motiviranosti. To je ono što fali i uvek će faliti jednoj Engleskoj. Bosna je imala sve to u kvalifikacijama, ali to se negde izgubi uglavnom zbog prevelikih očekivanja, pristika javnosti i pre sve medija. Pa i neke kurčeve nesloge i inata. Fala kurcu i oni imaju taj sindrom, nek se nose u kurac.. Nadam se raspadu ekipe. VOZDRA RAJA

7. Imam neki osećaj da će Amer diznenadi danas.

8. Bosno, jebem ti mater

9. Zar nije Bosna igrala sa 2 napadaca u kvalifikacijama?

10. Jest, al Pape sad glumi Iliju Petkovića

11. To sam se isto i ja pitao sinoć Ledeni. Što jebogaja nije stavio Džeksona i Vedu u napad od početka neg' jede govna na sredini terena.

12. Stevo Obala ide na Kostariku u osmini, i tu ih Kostarika bije i ide u čevrtfinale na megdan Holandiji
    Sad gledam baš, u polufinalu bi trebalo da se nađu:

Italija/Urugvaj-Holandija
    Argentina-Nemačka

Mislim da bi i Italija i Urugvaj pobedili Brazil u četvrtini, tako da idu u polufinale
    Holandiji otvoren put do polufinala, preko Meksika i Kostarike.

13. Eo me Atife dobro je

14. E neka ga je onda ispušio, jebo ga veyni red usrali su 20 akcija.

15. Mito gde je Francuska u svemu tome.. Ona se ukršta sa Švabijom ?

EDIT: Igrao sam par finala pre samog svetskog. Tačnije Nemačka Italija. Brazil Italija i Brazil Njemačka. Nadam se da će Holandije da stane.

EDIT2: I gledali smo nekako kostur da ne odigram neko bezveze finale a da se oni moraju sastati pre finala. (Naravno ako su prvi u grupi i jedni i drugi)

16. Bosnu je zadesilo isto sto i Srbiju 2010., balkanski sindrom.

17. Jeste sanšajn, idu na Nemce u četvrtini
    Mnogo mi krivo, prelep fudbal igraju, ali dobiće ih Nemci

18. Sto ti je krivo, i Nemci igraju fudbal do zadnjeg atoma snage. Bolje da ih dobiju Nemci, nego Brazil.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.