Mnogo su kvalitetnije utakmice u prve četiri grupe. Deluje mi da je ta polovina kostura dosta jača iako su u drugoj polovini Nemačka i Francuska. Rusija me mnogo podseća na našu reprezentaciju i mi da smo otišli verovatno bi igrali kao oni.
Колко су ови Руси лоши то је криминално како безидејну игру они имају.
Као да гледам нашу репрезентацију. Још ја наш'о да навијам за њих. Добро, остају ми још Аргентинци и Немци.
ВЕЧЕРАС БОГ ФУДБАЛА ПРОТИВ СЛИНАВИХ АМЕРА ЕПИЛОГ ТРБУШЊАЦИ У КРУПНОМ ПЛАНУ СПЕРМА НА ХАУАРДОВОЈ ЋЕЛИ
А замисли да Амере усере па узму бод Португалцима или их чак победе.
Сви јуче чекасмо да Немци победе Гану, кад Ганци узеше бод, још су могли и да победе.
Погледај сад Алжирце: 2 гола за 2 минута.
Колко су ови Руси лоши то је криминално како безидејну игру они имају.
smor tekma
I Belgija je go kurac. Ovavka imena a odraće ih Portugal u osmini finala.
Mnogo su kvalitetnije utakmice u prve četiri grupe. Deluje mi da je ta polovina kostura dosta jača iako su u drugoj polovini Nemačka i Francuska. Rusija me mnogo podseća na našu reprezentaciju i mi da smo otišli verovatno bi igrali kao oni.
nerealno gloopa tekma
Koreja dobija Alžir
Ладно сам мислио да ти је ник пакшу89
samo nek bude koreja 0-0 i sve kul
Који смор од групе. Капело успавао ионако већ стандардно мртве Русе. Белгијанци неубедљиви, очигледно ће им требати време да се докажу као тим.
ВЕЧЕРАС БОГ ФУДБАЛА ПРОТИВ СЛИНАВИХ АМЕРА ЕПИЛОГ ТРБУШЊАЦИ У КРУПНОМ ПЛАНУ СПЕРМА НА ХАУАРДОВОЈ ЋЕЛИ
Bog fudbala? haha?
МИСЛИМ НА КИКИЈА ФРАЈЕРА
http://www.ronaldo7.net/news/archive/news211.jpg
Ja mislim da neće igrati večeras.
:'(((
Ovi su vodili i prvu pa ispušili na kraju.
U jebote još jedan munuše!
Као да гледам нашу репрезентацију. Још ја наш'о да навијам за њих. Добро, остају ми још Аргентинци и Немци.
А замисли да Амере усере па узму бод Португалцима или их чак победе.
Сви јуче чекасмо да Немци победе Гану, кад Ганци узеше бод, још су могли и да победе.
Погледај сад Алжирце: 2 гола за 2 минута.
Ovaj golman Koreje corav jbt boksuje vazduh kakva dileja hahaahha
АЛЖИР ЈЕМЕН
JA IGR'O 3-0 ZA KOREJU NA PREDIKTORU! JA JEBEM PREDIKTORA!