Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Vilja se sprda

2. е да можда ми је моззарт пиштао

3. и бабу си продао шиптарима, па какав си ти то човек, значи СТРШНООО БРТЕ

4. Nisam je prodao koji ce im kurac? Bolesna je i dzangrizava do zla boga i mi smo je jedva trpeli a ne siptari

5. а ови дресови са пришивеним комадићима маркера су прихватљиви као резервна гарнитура за неке клубове, али не иде ми никако за репрезентативни дрес

6. Zašto mi ne radi strim iz prvog posta?

7. Koji je ciganin ovaj roben nek mu kupe jednu loptu da je nosi kuci majmun. Kakvu je asistenciju mogao dati sada...

8. Stvarno smara ovo "tukao"

9. Hup hup klasichno jebanje chileanskih paljevi
    na

10. Pa holandija se sprda

11. Ovo bilo 9 kornera na Holandija- Čile???

12. izgleda 9, jebo mater padoh samo na to preko 9.5 puu, kvota tiketa 70

kud onaj ne blokira onaj ubačaj Robena na kraju pu

13. још један паднут тикет. сад ми дође да уплатим још шест.

14. ko je igrao spaniju 2? ja hahaah poklon dana 1,40

ne bih dao vise od 1,05

15. ја уплатио и више од 6, од 20-50 кинти са разним комбинама и сви пали сем једног за 900 кинти... да је чиле дао бар 1 гол, пола би још било на снази

16. brawo dzankee kakwa riskantna brawura

17. Dzanki, ko reskira profitira

18. dzankee i djurica tipster vechernjih nowosti ruku pod ruku, to je ta eegra na iwici nozha, mamatz za zhene

19. Dzanki sledece godine u ovo vreme ces biti milioner. Kolko si ulozio 50 kinti ili si reko ma nek ide zivot i dao celu stotku?

20. https://www.facebook.com/tarzanija.magazin/posts/706256572743800
    колико лижу усташке и муслиманске чмариће ових дана јеоте баш им је стало да их ови прате.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.