Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Džejms Kejot!
Колико би добро било да буде европско финале.
У полуфиналу ће Аргентинци као по обичају да промаше јадну шансу мање од противника и да оду у финале где побеђују на исту фору Немце.
Меси шаље лопту Игуаину као Марадона Буручаги '86. и то ће бити 1:0, 2:1, 3:2, 4:3... 10:9 за Аргентину. И на крају Меси подиже пехар на ужас целог Бразила.
jebote oni spicevi kostarike ko da su na motorima kad krenu sprint....jezivo brzi
Ја неверуем колико онај Робен има снаге јеботе, трчи лик спринтове у 120-ом минуту
najbrži dekica na svijetu
Није Коит него Каут!
:D
https://www.youtube.com/watch?v=wUUqkxeBujc
Kad malo razmislim, Roben liči na Lensa Armstronga...
Мени више личи да користи Армстронгове методе тренирања...
Одиграо преко 60 мечева за Бајерн прошле сезоне и сад у Бразилу има снаге за две утакмице одједном.
Luj Van Gal održao čas.
Krul je bio cruel.
pozz
не ве ра! опет сам се кладио уживо, бацијо прво да холанд даје го, ништа у регуларном, опет да даје на продужетке, курац, и на крају да пролазе на пенале и извучем се, који никад виђен потез са крулом са изменом гомана не вје ра.
лик из краја бацио 4 сома на холанд пре оних пречки, персијевог промашаја читавог фудбала, пре стативе и оне одбране персију. могу мислити колико је полудео.
http://static.mozzartsport.com/img/news/1/2/2/14045905116764.jpg
Добро је да бар има качкет, то је најбитније.
Na onom beting expertu sam stavio polufinala Nemačka-Brazil i Španija-Argentina. Nisam mnogo omašio što će rći da sam ekspert ko Milan Karadžić što živi na rts-u.
Bas je paor onaj Krul sto onako dekocentrise protivnicke igrace, dao bih mu zuti za to minimum. Finale Nemacka- Argentina
To ti zato što si navijao za slabijeg. :) I mene je nerviralo, ali ipak se mora priznati da je radio ono najbolje za tim. Ne bi ti bilo krivo da je Kostarikin golman isto radio, je l' da? :)
A kostarikin golman nije ometao igrače Holandije? Treso se ko epileptičar pred svaki penal. Znam da je dozvoljeno, ali je retardirano.
Stvarno me je razočarao Cobe. Očekivao sam više od jednog golmana Kostarike u četvrtfinalu svjeckog prvjenstva, pozz.
nemož penal dodbrani