Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. ne volim mrtve timove,a grci i rusi to jesu.

2. Koje mentolske centarsuteve imaju ovi rusi au

3. Haha kako ce svabo isprskati nevine mualimancine u osmini...ta tekma treba da pocne u 00:30 po nasem vremenu zbog dece

4. Koji su cigani ovi Alzirci, ovaj sa klupe je mogao da sutne Rusa jer ionako nece igrati, a ukro bi malo vremena. A navijaci samo sto ne stave tepih ma tribine da molitva bude realnija.

5. Нација од 150 милиона људи нема три нормална играча која знају шутат лопте ајде бежи к врагу, играју најружнији фудбал икад

Псето поз баку

http://www.dodaj.rs/f/1X/nJ/1wAprkRI/lolata.jpg

Едит

Ау какво нереално дупе има ова Бразилка, дупе над дупетима

Eдит над едитима

Ја и даље неверуе, начи дупе ове Бразилке и глава ове плавуше испод једнако је најдобра жена на свијету

6. Skauzeru moja baka sa pemzijom od 12 iljada ne bi sebi dozvolila da joj kvota na 4 utakmice bude 6

7. Е, ови НАШИ, мислим Руси баш засраше. Боље да су овог мртвог Акинфејева послали назад у Русију после прве утакмице. Играју анемично, безидејно, види се да им фали играч као што је Аршавин.

8. Џими
    Ko kljuca na sitno, najbolje prolazi na kraju. Alavi bankrotiraju.

9. Баш сам обратио пажњу на овог коментатора у другом полувремену, пошто сам прочитао овде да га пљујете. Лик је сасвим добар, није деконцентрисан ко Ковињало који има 10 лапсуса по мечу, није ни монотон ко он, а опет не драми превише ко што Аца зна... Ја волим да чујем и понеку занимљивост која није везана само за фудбал, попут оног меча где су француски фудбалери играли за независност Алжира. Неће вам нарасти реп ако научите нешто тог типа.

А не знам ни што свима смета то стављање Белгије на пето или шесто место. Прво, људи су узели 9 бодова, у лакој групи, али чини се без давања максимума. Друго, који фаворити су били Шпанија, Италија, Енглеска, Португал? Погледајте ко је остао - Бразил, Немачка, Аргентина, Холандија, Француска. Мислим да је Белгија одмах ту иза њих, нека буде са Колумбијом. Не кажем да ће освојити, али ако догурају до четвртфинала, оправдали су очекивања.

10. Kovinjalo je majstor svog zanata.

11. пу јебем ти, да је алжир до краја текме дао гол, био бих добар 7 хиљада, а овако сам скоро 2...

12. Stevo posle je opravio sa tim nastavkom ali dva puta je pre toga pominjao kamija onako samo da pomene. Bolji je od ace, acu ne varim nikako.

13. Ковињало: "Постоје Ким голман и Ким нападач"
    И јопет Кови: "Ли до оног другог Лиja!"

14. Ма добар је Матић, бар се унесе у меч. А највише мрзим кад Аца или Ковињало онако мртви 'ладни прокоментаришу стопостотну шансу или гол.

15. Баш сам обратио пажњу на овог коментатора у другом полувремену, пошто сам прочитао овде да га пљујете.

Nije pljuvanje, samo smo fascinirani lolo

А не знам ни што свима смета то стављање Белгије на пето или шесто место. Прво, људи су узели 9 бодова, у лакој групи, али чини се без давања максимума. Друго, који фаворити су били Шпанија, Италија, Енглеска, Португал? Погледајте ко је остао - Бразил, Немачка, Аргентина, Холандија, Француска. Мислим да је Белгија одмах ту иза њих, нека буде са Колумбијом. Не кажем да ће освојити, али ако догурају до четвртфинала, оправдали су очекивања.

1. Grupa je prelaka. Da li si video kako je to nepovezana igra? Kapiram da bi ovde Australija bila glat druga.

2. Nisu dali maksimum jer ne znaju da ga izvuku. Svi prebacuju odgovornost i ne zna se jasno ko je tu vođa. Sve golove su dali jedva i na silu.

3. Imaju sporiju igru od Nemačke, Argentine, Francuske, Kolumbije, Holandije na keca, a i (po pokazanom do sada) od Amera i Kostarike pa ti vidi (računao sam samo one koji su prošli).

Najprecenjenija reprezentacija uz Urugvaj.

16. Колико ће Немци да се усеру у живот овим јадницима.

17. pseto88

Stevo posle je opravio sa tim nastavkom ali dva puta je pre toga pominjao kamija onako samo da pomene.

Ками је био голман док је живео у Алжиру, вероватно због тога. Можда је поменуо то на почетку.

1. Grupa je prelaka. Da li si video kako je to nepovezana igra? Kapiram da bi ovde Australija bila glat druga.

2. Nisu dali maksimum jer ne znaju da ga izvuku. Svi prebacuju odgovornost i ne zna se jasno ko je tu vođa. Sve golove su dali jedva i na silu.

3. Imaju sporiju igru od Nemačke, Argentine, Francuske, Kolumbije, Holandije na keca, a i (po pokazanom do sada) od Amera i Kostarike pa ti vidi (računao sam samo one koji su prošli).

Najprecenjenija reprezentacija uz Urugvaj.

Што не мора да значи да неће заиграти боље. Довољно је да се провуку против Американаца и испунили су оно што се од њих очекује, а против Аргентине онда могу да направе само позитивно изненађење.

18. Резиме првог круга: резултати су такви да је и Џанки бакротирао, зајми човек паре за осмину финала.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.