Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ВЕЧЕРАС ОДЛИЧАН ФУДБАЛ БРАЗИЛ ЧИЛЕ ЋЕ ДА БУДЕ ПОГИБИЈА НА ТЕРЕНУ А КОЛОМБИЈА УРУГВАЈ ОЧЕКУЈЕМ ЈЕДНО 3 ГОЛА У МРЕЖИ УРУГВАЈА
шта је 2 х 12 х?
JEBAĆE SE DVA PUTA PO DVANEST SATI, JEBE SE DVANEST PA MALO OTPOČNE PA JOPE
-------------------------------------VAMOS CHILENOS!----------------------------------------
https://s2.yimg.com/bt/api/res/1.2/F2he99yJTEU_ixXbnibc2g--/YXBwaWQ9eW5ld3M7cT04NTt3PTYzMA--/http://media.zenfs.com/en-GB/blogs/the-rio-report-uk/Chile-flag.gif
Изгледа да су ови са РТС-а чули мој вапај. Ставили ону пичку са спорт клуба да има који минут пред меч...
SUTRA ĆE WILHELMUS ODJEKIVATI FORTALEZOM
JEBI LATINOSE
MIHINO SRCE BI BILO PUNO KAD BI MI OVAKO PEVALI HIMNU
Fizionomija Cileanaca govori da Spanci i Ameri nisu istrebili bas sve Indijance. Nije bilo penala.
ОВИ ЋЕ СЕ ПОУБИЈАТИ ДА ДАЈУ ГОЛ, АКО БУДЕ НЕРЕШЕНО ПРОГНОЗИРАМ НА СВАКИХ 3 МИНУТА У ПРОДУЖЕТКУ ПО ЈЕДНОГ ИГРАЧА НА ПОДУ СА ГРЧЕВИМА
JEBEM IM JA JENDELIN, ČILEANSKU MAJKU CECU
Mozemo mi da pricamo sta hocemo, ali Brazilci se popravljaju kako prvenstvo odmice. Eventualno cetvrtfinale Brazil Kolumbija bio bi pravi test za njih. Ako bi tu utakmicu dobili postali bi prvaci 100%
HULK MISLI DA JE SEDORF PA PUSTIO GUZICU HULČE MECINO SAMO JE JEDAN GUZONJA SEDORF BOLJE TI JE PREBACI MALO GUZCE NEJMARU IZUBIJA SE PADAJUĆI NA ONE KOŠĆURANGE
Kako pade ova cogansturoca
JEDAN JEDAN OPAAAAAAA
Tako je breee!!!
Jos ga dade ova ciganstura barsina, ko na kurac.
Al jebace Vidal, jebace jako
Samo da izgubi ono Neimarsko žgepče, majke mu ga nabijem!
ПА ОВИ ЋЕ СЕ ПОУБИЈАТИ ДО КРАЈА ТЕКМЕ ХАХА
chuj ovog brazil ako dobije kolumbiju beece prvak lolo
si realan?
Koliko mi je govnjav ovaj brazil, sve picokare, jedino Silva mozda.
Od onakve gotive sa Robertom Karlosom, Ronaldom, Kafuom do ovih padavicara. Pu.
Ma ko god da osvoji, samo ne oni.