Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. NEMACHKA CE JEBATI ARGENTINU

POZZ

2. jeste, super je to treće mesto ali ipak nisu nešto oduševili bog zna kako. nije niko, doduše, sem nemaca, možda. više sam voleo da gledam autsajdere, alzir recimo.

3. oće, nemačka će sjebati argentinu, biće 1:0, 2:0 ili 2:1 za nemce

4. NEMACHKA JEBE HEFTALICOM.
    POZZIGHAJL.

5. Читајте постере на Њузу, бољи су од наших.
    http://svetskoprvenstvo.com/wp-content/uploads/2014/07/brazil-holandija1.jpg

6. dajte mlohavka i stamenka

7. да ли сам синглиро кломпосхе кад сам видео да је пролаз 2.45, мада сам мого и само победу на квоту 3 и нешто ал после битке су сви генерали, свеједно ћао позз

8. Puno je njemcima da dvaput zaredom pobede

9. Znam da su nemci jaci i bolji i da realno mogu da ih biju 3:0 al nesto imam neki osecaj da ce osvojiti argentina i to na 1:0 ili neke penale. Zapamtite ovaj post pičke

10. Milos-88
    Znam da su nemci jaci i bolji i da realno mogu da ih biju 3:0 al nesto imam neki osecaj da ce osvojiti argentina i to na 1:0 ili neke penale. Zapamtite ovaj post pičke

То и ја очекујем. Опрезна игра, мало шанси, можда Аргентинци победе 1:0 или буде 0:0 или 1:1 па онда добију Немце на пенале.

Zapamtite ovaj post pičke

Ево, запамтио сам! Немој после да га едитујеш. Лололо

11. Mene je stvarno začudila ona pljačka brazilaca juče.Jeste da je ta utakmica za treće mesto više reda radi al opet onakve greške na štetu brazila nisam očekivao.Danas dobijaju argentinci mora midzet da osvoji i da argentina dobije novo fudbalsko božanstvo.

12. odlichno odradjen posao sudije sinoc realno

13. Немачка узима ако Меси не проради и сјебе концепцију, а мислим да неће. Тачан резултат 3-1 за Немце или 2-0. Ширле и Милер стрелци.

14. Danas dobijaju argentinci mora midzet da osvoji i da argentina dobije novo fudbalsko božanstvo.

Шта, Ангела ће им рећи да морају да изгубе? Фифа ће наредити судији да оштети Немце да би Аргентина добила ново фудбалско божанство?

15. https://www.youtube.com/watch?v=LaobAx_bLBc

који немачки звук. гази убоге. чим помислим на њемачку фудбалску машинерију ово ми иде. онако хладно и немилосрдно прелази преко циганерије и не гледа само наставља да гази нејач.

16. nemacki i argentinski tim nije ni za usporabu. lam i klose mnogo gotivne njushke. nojer odlichan golman. shkolski fudbal. fizichka pripremljenost arijevska.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.