Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. evo koga mrzim sve i zasto

brazil- jer se kurce da znaju da igraju, jedva su prosecni, nejmar budjavi najprecenjeniji igrac ikada

argentina- ovako sam ih gotivio, ali svelo se na argentina=mesi, jebem ti takav tim

italija- picke, ranije sam ih bas mrzeo, u zadnje vreme i ne toliko

holandija- iritantni su jednostavno

engleska- govna raspala, osvojili jednom prvenstvo i to kad se igralo kod njih, a kurce se da su najfudbalskija nacija, MURS

nemacka- svabe, govna, nema se vise sta tu reci, ZIV JE DRAZA UMRO NIJE

urugvaj- ne mrzim ih, ali sam gotivio uvek vise paragvaj od njih

spanija- smaraci, reprezentacija za koju su svi odjednom krenuli da navijaju kad su postali dobri i gaje mraciteljsku barseloninu igru

belgija- koji su oni kurac uopste, belgija i fudbal mi ne idu u istu recenicu nikako

sad- ameri, i'te u mekdonalds jedite burgere bem vam majku, fudbal je kultura

2. koje je belgija govno npr yapravo

3. Zaboravio si Francuze brateuu.

4. НИЈЕ ЗАБОРАВИО ФРАНЦУЗИ ЈЕДИНИ ЈЕБУ

5. НИЈЕ ЗАБОРАВИО ФРАНЦУЗИ ЈЕДИНИ ЈЕБУ

Upravo. Mada su u sustini Alzirci.

6. belgija- koji su oni kurac uopste, belgija i fudbal mi ne idu u istu recenicu nikako

Оно кад кад кажеш да је Србија, укључујући и период Југославије, го курац у фудбалу.

7. Najviše gotivim ove razloge tipa "pičke" i "go kurac". Preargumentovano, moram na nadogradnu mozga da bih mogo da razložim informacije.
    EDITION: I ovo"iritantni" je prejako

8. https://www.youtube.com/watch?v=eJqNYDdzRoU
    Ја мислим да Суареза не треба казнити, тј. једино га треба обавезати да обиђе психијатра. Остао му рефлекс из детињства, који нема благе везе са спортом и неспортским понашањем.

9. Рабине, ја бих само уместо Аргентине, убацио Француску и Швајцарску.
    Холанђане не волим, али играју најбоље од свих. Могу сваког да победе.
    Аргентинци играју све на Месија, као Бразилци на Нејмара, али ипак ми је некако боље да гледам Месија са Игуаином, Агуером и ди Маријом, него Нејмара са Жоом, Фредом и Вилијаном.

Француска - Јебем ти европску репрезентацију у којој су скоро сви црнци и муслимани!

Швајцарска - Јебем ти репрезентацију у којој је главни играч Шиптар. Играју им Шиптари, и Тураци, Босанци, Хрвати, неки Јужноамериканаци, имају и неког црнца, готово ниједан играч им није германског порекла. Као да су репрезнтација Уједињених Нација. Прави назив би им био Гастарбајтерска.

Бразил - Мрзим их пре свега због Сколарија и оног кад се тукао са Драгутиновићем. А и мајмун уместо да позове Роналдиња, Каку и Миранду, он позвао Фреда, Жоа... Нејмар изгледа као бразилска верзија Џастина Бибера, стварно прецењен играч. Можда за коју годину боде бољи, али тренутно је далеко од Месија и раније Роналдиња, А и баш зато што се понашају као 1950. волео бих да Бразил не буде првак јер им је репрезентација јака као она из 1990. године. Ако их судије жешће не осакате, Колумбијци иду у полуфинале.

Белгија - Једноставно су иритантни. И њима су главни играчи странци: Јевреј (Азар), Фелаини (Мароканац), Шиптар (Јанузај), Јужноамериканац (Мираљас), Лукаку (нека афричка џунгла)... Прецењена репрезентација, без обзира на 3 победе у групи.

Енглези - То што су измислили фудбал, не значи да знају и да га играју. Навијао сам да испадну.

10. Ни ја сад немам кога да бодрим..... Ајде Аргентина онда, вамос вамос!

11. GRCI SU PO MENTALITETU NEKAKO EGAL PIČKE KO MI. TO JE NEKI DUH REPRZENTACIJE. KO SRBIJA. NEK SU ISPALI, MNOGO BI BILO PROVLAČENJA.

12. Ja za Kolumbiju
    VAMOS CAFETEROS

13. Ја мислим да Суареза не треба казнити, тј. једино га треба обавезати да обиђе психијатра. Остао му рефлекс из детињства, који нема благе везе са спортом и неспортским понашањем.

Да није ово неки подтип Туретовог синдрома?

А кажњен је зато што је урадио нешто што излази из образаца очекиваног понашања, то у људима буди страх од непознатог (шта би могао следеће да уради), зато нпр. Бохор и Санитарни вичу "БОЛЕСНИК, УСПАВАЈТЕ ГА" и зато је добио 4 месеца. То ми је кобјаснила синоћ на рођендану једна риба лоло (а реално је ИСКОБЈАШЊАВАЛА)

14. Meni je najjače bilo kad je komentator reko: 'finta školska, završnica predškolska' lolo koji car

15. ТРОΛΛ ΕΛΛΆΣ!

Грци стварно истроловали ово првенство. Извукли се два пута у зауставном времену и онда кад си очекивао да растуре изнурене Костариканце, они кренули да чувају 1:1. Да је уместо Грчке у продужецима играла Холандија, Костарика би изгубила 5:1. Терали комедију у продужецима, па им се десила трагедија на пенале.

Костариканце вероватно сад заболе за све шта ће даље бити. Против Робена и екипе немају готово никакве шансе, чак и да играју бункер, очекујем минимум 4:0 за Холандију.

16. Ja sam vik'o zato što igra za Liverpul Izvikan tim koji se bije u grudi MI IMAMO ISTORIJU MI JEBEMO MI TREBA DA OSVOJIMO PIŠAMO PO PARAMA ZARAĐENIM OD NAFTE. U suštini ih je vreme pregazilo, osrednja su ekipa a i ovaj terijer je ugrizao Srbina jednom. Jbg.

17. цела игра грчке на овом првенству може да стане у рефрен саше ковачевића

то што не смемо ја бих хтео
    да видимо где смо
    СТАНИ МАЛО, БИЋЕ СЈАЈНО
    АКО НАМ СЕ ДЕСИ СЛУЧАЈНО

https://www.youtube.com/watch?v=W-dV8fohlPQ

18. ти знаш зашто си, ти знаш... еее

19. Да није ово неки подтип Туретовог синдрома?

Е видиш, могуће да је Туретов, али је сигурно да има неки поремећај.
    Јебига, некако капирам да треба раздвојити рецимо, Тајсонов угриз од ових дечијих Суарезових. Макар ми са ове дистанце делују безопасно. Што не значи да ће наставити да буду ако се не позабави психијатром.

Генерално, оно што је ФИФА дркнула казну је тотални рандом, као понавља се. Па јебига, и Пепе на свакој текми проба да сломи ногу некоме, па опет никад ни приближно није кажњен...

Некако је срање што се превелика бука дигла око тога, и сви су наскочили на лика брате као да је убио па појео човека. Оно, смешно ми је мало.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.