Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. претерали су. чак и кјелини каже.

2. Najviše gotivim ove razloge tipa "pičke" i "go kurac". Preargumentovano, moram na nadogradnu mozga da bih mogo da razložim informacije.

Чек, зар за Италијане није довољан аргумент да су пичке? Мало сам их и заволео ово светско првенство али увек су играли пичкински, још кад се сетим оног Гатуза, лајаво говно, знао увек први да сере, а био сиса најобичнија.

Белгија јесте курац, то је чињеница, нема ту шта да се расправља.

3. Takvu osobu treba lečiti, a ne kažnjavati

4. прљав је он и без тих нагона за угриз, баш се види да често иде ђоном на чланак који је најосетљивији и потпуно незаштићен... фазон пепе за сиротињу
    https://www.youtube.com/watch?v=eF4kSWnY2Z8

5. Pepe je gospodin za ovog indijanca. pozz

6. Ne mogu da prezalim tiket. Ne verujem vise baki.

7. Чек, зар за Италијане није довољан аргумент да су пичке? Мало сам их и заволео ово светско првенство али увек су играли пичкински, још кад се сетим оног Гатуза, лајаво говно, знао увек први да сере, а био сиса најобичнија.

Белгија јесте курац, то је чињеница, нема ту шта да се расправља.

ЗАправо, Италијани су јако шмекерска репрезентација. Једина су репрезентација која може да је патентирала бункерицу, прљаву игру и све то, а да им притом то добро стоји. Јебига, такви су годинама уназад, имају пар врхунских играча, али никад не знаш шта да очекујеш од њих. Па јеботе, ко је очекивао да ће 2006. освојити СП, нико.
    Било је ту много јачих екипа, али људи годинама играју тако и доследни су томе, риспект макар за јебену доследност.

Зато волим да их гледам у завршницама првенстава, јер јебено сви цвикају од њих, колико год да су јачи. Једноставно је, чак ни Грчку није могуће нагузити тако лако због начина игре. А Жабари су тај начин игре довели до савршенства, и притом имају пар баш опасних појединаца што их ставља на пет нивоа изнад Грка.

Белгијанце не волим, и нисам их гледао на овом првенству, али навијам да испадну што пре. Иритантни су ми. Што не значи да су лоши.

Шоми, нико није рекао за Суареза да је фер плеј играч, само да га не треба казнити, макар не онолико за очигледан психички проблем. Не можеш бре да очекујеш од лика који је био доста дуго, судећи по Аци, да очекујеш да одједном буде мица.

8. Nema od ovog Brazila ništa, pizde svi.

9. JBT, sad nešto razmišljam, koliko je bilo jako ovo prvenstvo 2006 kru ti jebem. Pola ekipa bi se popišalo po ovima danas.

10. Бохор и Санитарни вичу "БОЛЕСНИК, УСПАВАЈТЕ ГА"

rekao bi i ti to isto da ne igra za liverpul.

11. оћу да играм ове данашње две текме нешто са јаким квотама, типа тачан резултат или прелази или нека комбинација а не знам шта.

можда њемце x-x или тачан 3-0 а француска прво пол. 2+ & друго пол 1+ или 2:1, 3:1

12. шта мислите многобројни фудбалски експерти?

13. nikad se to ne pita
    to je stvar sreće i osjećaja
    ako te vuče na to, igraj, koji đavo da nekog slušaš kako govori, biće 4 gola, kurca on to zna, to je stvar trefa

nije to fiks 1,2,X pa da ti neko predloži

ovo ti kažem kao veliki mag klađenja

14. Vidi koja je kvota da Francuzi daju gol u oba poluvremena, cenim da ce doci. Baku sam vezao u spajzu, nije njena dojava.

15. ма наравно да нећу да одриграм шта ми ти кажеш, само оћу да чујем мишљења.

16. Mene je Argentina razocarala. Imaju tri pobede, al su od ovih 270 minuta bar 220 igrali izuzetno dosadan fudbal. Mesi je bez ikakve dileme odlican fudbaler, po kvalitetu se moze porediti sa Maradonom, ali nekako ne mogu da ga zamislim da drzi trofej, nema tu srcanost i tu dozu bezobrazluku koje Maradona svakako ima. Sad kad sam video kako Argentina igra i sad kad je Meksiko izgubio, navijacu za Kolumbiju i Nemacku. Voleo bih da ih vidim u polufinalu.

17. тј. већ сам одигро на французе у првом 2 и у другом 1 да дају, а на њемачку гг и 1. псето за французе је то солидна 4 и нешто.

18. ja bi ti savetovao da ove danasnje preskocis.ocekivano je da nemci i francuzi prodju.pre bih rekao da ce nigerijci da namuce francuze,nego sto ce alzirci nemce.

19. A svabo se moze probati sa 4-6 alzir je pojeo ladno govno sto je nabasao bas na njih, neko drugi bi im dao 2 komada pa stao.a i miler i klose jure rekorde lolo

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.