Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Da, to cu ja igrati danas:
Francuzi daju gol u oba poluvremena i
Svabo 4-6
Puko sam juce somacu da grci prolaze posle penala, jebem ti i penale sve
Podatak vezan za Kolumbiju:
Brate gde su njima ti belci, cela ekipa jebene čamuge.
па родригез ти је класичан шпанац.
Pa dobro samo on, i Radomir Falkao... Ajd i Ospina mož da prođe.
сад гледам по албуму има ту још фаца. јепес рецимо само му фали ово
http://www.thehistorybunker.co.uk/acatalog/CombMarion79300.jpg
Француска јесте фаворит, али са овим Африканцима никад ниси начисто. Они или играју у фазону: боли нас курац, дошли смо да се зајебавамо, или гризу као ненормални. Немам неко мишљење о Нигеријцима (кад већ ништа нису значајно урадили својевремено са Окочом и екипом, тешко ће и сад нешто), али волео бих да буде неизвесно.
Алжирци ако успеју да не приме више од два гола, биће то успех за њих. Колико знам (Западниi) Немци су кроз историју на светским првенствима покушали да се зајебавају са Источном Немачком '74 и Алжирцима '82. године па су оба пута изгубили, не верујем да ће сад бити неозбиљни поготово што је нокаут-фаза. Мада и Мароко је био победник групе '86. па су у осмини финала налетели на Немце и изгубили у 89. минуту, Матеус им уваљао гол из слободњака јер ови нису знали да поставе живи зид како треба. Мароко, Тунис, Алжир, Египат, то је исти тип репрезентације.
https://www.youtube.com/watch?v=xKTHvgnwo4g
https://www.youtube.com/watch?v=YQY8hgNXKZk
а ови бака, торес личе на неке мешавине апокалипто фазон и имаш ове неке полу црнце сад гледам по албуму.
Нигеријци и Алжирци немају шта да изгубе па ће сигурно играти офанзивно. Жабари имају никакву одбрану, тако да ако дозволе Нигеријцима да нападају, испушиће. Немци ипак имају мало веће шансе за пролазак него Французи, јер да би победио Немце, мораш нон-стоп да држиш лопту код себе а мислим да Алжир неће моћи то да изведе.
Пошто су Италијани испали, не навијам ни за кога, али волео бих да Немачка освоји, годинама уназад су у светском врху, фали им та титула, имају добре играче, уиграни су, дисциплиновани, баш како екипа и треба да буде. Мислим да су заслужили. Уосталом видећемо их у полуфиналу како ће се носити против јачих, португал је у курцу па практично и не спадају у оне јаке европске репрезентације сада.
Jesam li ja jedini koji misli da Kejlor Navas bolje brani ovo prvenstvo od Očoe, ne kažem, brani Očoa dobro, ali ga je baš u dosta situacija lopta jednostavno pogađala. Uzeće verovatno Očou neki dobar klub i onda će da se desi Ruštu Redžber sindrom.
Немци ће да освоје титулу, али 2018. године. Тад ће Озил да има поред себе Дракслера који ће се развити у страшног играча. Немци од Матеуса и Мелера немају ону праву "десетку", то је Дракслер. Озил ми дође нешто као некад Литбарски, само што је још бољи дриблер. Врх играч, али није прави вођа. Још ће тада Крос, Ројс и Геце бити мало искуснији. Сад очекујем да уђу у полуфинале, али не баш и да освоје титулу.
Ja ne mogu da gajim specijalne simpatije prema nekoj od ovih zemalja, pojedini igrači mi se dopadaju, pojedini ne, ali prosto volim fudbal koji se zasniva na stvaranju što više prilika za gol, bez kompromisa, foliranja i plačipičkotizma, pa navijam da takav i uzme titulu. POBEDIĆE FUDBAL fazon.
Žao mi je što će se jedine 100% dve takve ekipe sastati u polu-finalu.
nije valjda da mislite da Francuzi prolaze Nigeriju haha
ENJEAMA HOBOTNICA
u odbrani neumoljivi JOBO
na srediti čvrsti DŽON OBI (VAN) MIKEL
i u napadu ubojiti EMENIKE
Dešampu i kompaniji, srećan put
Је л' мислиш на потенцијални дуел Аргентина - Холандија?
Jok, druga strana žreba. Holanđani su blizu tome, ali ih jučerašnje 1. poluvreme ne svrstava u takve kakve sam opisao.
U jbt, pogrešio sam, već u četvrt-finalu se sastaju. Šit.
EDIT: Uglavnom, Francuska-Nemačka je za mene finale pre finala.
данас швабо ако отвори текму раним голом ћао здраво, 4 0. Ако алжир прерано поведе швабо удара. ћао здраво 4 1. Верујем да швабо даје 4 гола данас. Кад су их давали аргентинцима и португалу и енглезима на овом и прошлом првенству верујем да ће алжиру лакше.
Чиле може највише да жали за елиминацијом, много су били напржени и имали квалитет, ал кита, домаћин.
Да ли је Гекас синоћ постао грчки пандан Мијату и његовој пречки?
Kakav dan za Alžirce, u istom danu na SP u 1/8 igraju Alžir i Severni Alžir...
Фејзе ајде да те испратим то за Швабе, кењало те ових дана са тим предвиђањима резултата, мада мислим да ћеш фејловати са овим данас
Иначе опет сам погодијо, Koстарика Х-Х и Холанд Х-1 и данас чекам кечеве на Немце и Галске петлиће на другом