Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. хаха начи ко би одигро икс јебени. ове неке батице у клаџи неки црногорци исто тачан 4:0 СТАВИ МИ НА ЊЕМЦЕ НА ЊЕМЦЕ. ја 4-6, који нелол. и још ставим с другаром неке паре на финале њемачка недерланда.

2. Hahahahahahahaha, Jebač

3. Жајк прогнозирао 4 гола, јој мајко моја...

4. МРШ У ПИЧКУ МАТЕРИНУ

5. хахаха колко га укењало шта

6. Баче, па биће 4:0, пробили хименчину, сад ће да их урнишу.

7. А срање, ови јадници се надају два сата да ће можда да допузе до пенала и ови их угасе пред крај.

8. Дал да им рачунам продужетке? Неку минималну шансу да имају.

9. САД СТЕ НАШЛИ ДА ГА ДАЈЕТЕ ПОСЛЕ МИНУТ ПРОДУЖЕТАКА, ПА ЈЕБЕШ МИ СВЕ АКО ОВО НИЈЕ НЕКА ЗАВЕРА КЛАДИЈОНИЦА, ВАНЗЕМАЉЦИ ДОЂИТЕ ДА НАС УНИШТИТЕ ВИШЕ, ЗНАМ ДА ЧИТАТЕ ОВАЈ ПОСТ

10. Дал има нешто мртвије од од овог коментатора?

11. Daj im tu mršavu šansu još, nek grickaju nokte, hahaahhahaha

12. УБАЧИ ЂАБУА ТРЕНЕРУ

13. Ај рачунаћу им резултат после продужетака, само што Жајк нема чему да се нада. Тилмо се можда извуче.

14. ПРАВИМ ГРУПУ НА ФЕЈСУ "ИГРАЧИ СВИХ КЛАДИОНИЦА УЈЕДИНТЕ СЕ, СУТРА ПРОТЕСТ И ПАЉЕЊЕ НЕМАЧКЕ АМБАСАДЕ У 20 ЧАСОВА"

15. Жајк нема чему да се нада.

A ja mislio

Zhajk ume, Zhajk zna!

16. Очигледно нуме и незна.

17. МА БАЧЕ ОПРОСТИ ИМ СВЕ, ЈА ИМ ОПРАШТАМ ЈЕР ОВО НЕМА ВЕЗЕ СА ВЕЗОМ ТОТАЛНИ РЕНДОМНЕС ВЛАДА, БИЋЕ ЈОШ 5 ПРОДУЖЕТАКА ДО КРАЈА, НАЈБОЉИ СТРЕЛАЦ МУНДИЈАЛА СА 4 ГОЛА МИЛЕР, НЕЈМАР ЕНД 7 АДР ПЛЕЈЕРС
    ТАЧНО СУТРА ДА ИГРАШ ОД 0-2 БИЋА ГОЛЕАДА, БЕЛГИЈА АМЕРИКА СЕ КИДАЈУ НА 2:2 КО ЋЕ ДА ПОГОДИ ДО КРАЈА, АРГЕНТИНА ШВАЈЦАРСКА 4:2

18. НЕМА ШТА ДОПРОСТИМ ТО СУ СЕ ОНИ САМИ ДОГОВОРИЛИ ЈА САМ САМО ИЗВРШИЛАЦ

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.