ЈЕБЕНА ПРОВЛАЧЕЊА, СВЕ СЕ СВОДИ НА СЛУЧАЈНОСТИ И ПРОВЛАЧЕЊА, САША КОВАЧЕВИЋ ИЛ КО МУ ВЕЋ ПИШЕ ТЕКСТОВЕ ДА ПРАВИ ПЕСМУ ЗА СЛЕДЕЋИ МУНДИЈАЛ
https://www.youtube.com/watch?v=eUEr9HaryG0 СТАНИ МАЛО, БИЋЕ СЈАЈНО
АКО НАМ СЕ ДЕСИ СЛУЧАЈНО
Хахахаха! Сви пукли тикет! 'Ајде прво полувреме да се не чудим, мислио сам да Алжирци немају снаге да издрже свих 90 минута, али да ће да се уђе у продужетке, нисам веровао.
А овај Зоран Ђорђевић је Палмин брат "по бабине линије". А и акценат му моравски. Овај вероватно ради, тј. радио је негде по Азији или Африци.
Ковињало. Па да.
И одврнуо тон да не бих заспао и преспавао цело друго полувреме и продужетак, пробудио ме други гол Немаца.
"Мертезекер одлично интервенише попут либера...(драмска пауза од 5сек)...попут либера у фудбалу".
И на почетку је утакмице је исто било.
"Нојер одлично интервенише попут најбољих либера..."
Нека му неко каже да од повлачења Белодедића, Вјерховода и Барезија позиција либера више не постоји. Уствари откад је забрањено голманима да хватају лопту руком кад им играч врати ногом (1992. године), позиција либера (чистача) је и постала сувишна.
i bane mu je oprostio,pa ne znaci da je to normalno.eduardo je tejloru isto oprostio sto mu je tejlor otkinuo nogu.to nema nikakve veze.covek je to uradio treci put,vec jednom nije smeo da igra jedno vreme.sasvim logicna kazna,a jos je i preniska.
А ко је рекао да је нормално? Мораш научити да читаш, то је оно кад разумеш шта је написано, није довољно само да научиш слова. Онда ћеш имати неки кредибилитет да износиш своје мишљење, до тада те треба подсећати да је ћубасти макаки успео случајно да одради селфи.
kako jebeno spada kvota na svajcarce, sad su se svi nalozili...
TOOOO EZILEE
Извуче се Тилмо.
JEBI TILMA LOLO
ИПАК НЕ ХАХАХАХАХАХАХ
Jebem ti nesposobne nemce igraju mi se sa živcima lolo
Fudbal je igra u kojoj na kraju uvek...
AHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAHAHA, CELO VREME GLEDAM I MISLIM NA TILMA, HAHAHAHAHAHA
хахахахах јел могуће хахахахахаха
djabu pojebao tilma
a jebac prihvatio opkladu samo zato sto je postojala mogucnost da ne gleda zajka mesec dana :(
tacno sam znao da ce nemci da puste alzirce da se ponadaju i onda ih srusiti u produzecima
хахаха ко их туко по ушима да се кладе
хахахаха али ја мислим да је овај разбио телевизор малопре
au.
ЈЕБЕНА ПРОВЛАЧЕЊА, СВЕ СЕ СВОДИ НА СЛУЧАЈНОСТИ И ПРОВЛАЧЕЊА, САША КОВАЧЕВИЋ ИЛ КО МУ ВЕЋ ПИШЕ ТЕКСТОВЕ ДА ПРАВИ ПЕСМУ ЗА СЛЕДЕЋИ МУНДИЈАЛ
https://www.youtube.com/watch?v=eUEr9HaryG0
СТАНИ МАЛО, БИЋЕ СЈАЈНО
АКО НАМ СЕ ДЕСИ СЛУЧАЈНО
TILMO! NE RAZBIJAJ TELEVIZOR!! ŠTA ĆEŠ ONDA DRUGO MOĆI DA RADIŠ U DANIMA VIRTUELNE TIŠINE???
КАКО ШТА? ДА ЈЕБЕ!
Realno Je Kolumbija pokazala najvise od svih ekipa koje su jos u igri. Mucio se Njemac, ali mislim da ce odrati Francusku.
Хахахаха! Сви пукли тикет! 'Ајде прво полувреме да се не чудим, мислио сам да Алжирци немају снаге да издрже свих 90 минута, али да ће да се уђе у продужетке, нисам веровао.
А овај Зоран Ђорђевић је Палмин брат "по бабине линије". А и акценат му моравски. Овај вероватно ради, тј. радио је негде по Азији или Африци.
И одврнуо тон да не бих заспао и преспавао цело друго полувреме и продужетак, пробудио ме други гол Немаца.
И на почетку је утакмице је исто било.
"Нојер одлично интервенише попут најбољих либера..."
Нека му неко каже да од повлачења Белодедића, Вјерховода и Барезија позиција либера више не постоји. Уствари откад је забрањено голманима да хватају лопту руком кад им играч врати ногом (1992. године), позиција либера (чистача) је и постала сувишна.
i bane mu je oprostio,pa ne znaci da je to normalno.eduardo je tejloru isto oprostio sto mu je tejlor otkinuo nogu.to nema nikakve veze.covek je to uradio treci put,vec jednom nije smeo da igra jedno vreme.sasvim logicna kazna,a jos je i preniska.
А ко је рекао да је нормално? Мораш научити да читаш, то је оно кад разумеш шта је написано, није довољно само да научиш слова. Онда ћеш имати неки кредибилитет да износиш своје мишљење, до тада те треба подсећати да је ћубасти макаки успео случајно да одради селфи.