Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Brazilci su Južnoamerički Srbi.

2. ЊЕМАЧКА ЈЕ ГОЛ РАЗЛИКА 7 2
    НЕМОЈ ДА КРАДЕШ ОДМАХ САМ ТЕ ПРОВАЛИО
    ЊЕМАЧКИ СИ ШПИЈУМ
    СРБИЈА ПРВАК СВЕТА

3. A mi smo evropski brazilci

koji je to vrh

za nijansu gore od european nightmare tima iz 2005.

4. ЊЕМАЧКА ЈЕ ГОЛ РАЗЛИКА 7 2
    НЕМОЈ ДА КРАДЕШ ОДМАХ САМ ТЕ ПРОВАЛИО
    ЊЕМАЧКИ СИ ШПИЈУМ
    СРБИЈА ПРВАК СВЕТА

GREŠKA U KUCANJU NISAM ŠPIJUN LAZARA MI

EDIT: I MILOŠA

5. U svakom slučaju, i dalje je do jaja što se nismo kvalifikovali

6. manje više si u pravu, završili bi kao hrvati sasvim izvesno, eventualno bi dali kamerunu manje golova i to je to

ništa posebno nismo propustili

7. Ovoliko komada ni Natasa Bekvalac za vece ne moze da primi..

8. Kloseu svaka čast

Bez nekog kurčenja posto legenda.
    Za fudbal i dalje ima nade

Ne ko ona Kristina ćobanka

9. TAKO DA BI VOLEO DA SE MESI NAJEBE ADOLFOFSKE MAME ONIM GLUPIM ŠVABAMA

10. ako ova retko kad smešnija argentina uzme trofej ispred nosa švabi nakon što je pregazio brazil biće to najsmiješnija stvar na svetu, moćemo na smiješne slike da turamo svaki dan

11. kako je ovo prošlo mislim da će i brazilci da navijaju za gaučose, nakon što operu holandiju i tibor vacija

12. Offtopic. Kako si karo uradio taj "zasticeni svedok" efekat na slici?

13. nadam se da će gospodin vaci utakmicu pratiti na VMA radi neophodne hitne lekarske pomoći pošto imam osećaj da će se argentina profunjariti do finala nekako

14. Prezirem fudbalske selekcije koje nemaju domaće igrače u svom timu. Gade mi se francuzi, nemci, holanđani kroasani sve pičke

Offtopic. Kako si karo uradio taj "zasticeni svedok" efekat na slici?

Moraš Vaci Teebora da iscimash, pravi za džabe al ako ispadneš kao kul. Sve što znam je da je u 8 bita
    http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201109/146158/medium_Tibor_8-bit_holland_2.png

15. СУТРА ХОЛАНДЕЗИ ПРОЛАЗЕ КО БРАЗИЛЦИ ВЕЧЕРАС

16. pravi za džabe al ako ispadneš kao kul

Jebiga nisam kul :(

I da ne bidne oftopik opet: Brazil have Neymar. Argentina have Messi. Portugal have Ronaldo. Germany have a team!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.