Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Jebiga nisam kul :(

Nemoj tako, moraš prvo da vidiš da ti Tibor odredi. Ili ovako, ako ti je dzankee kul onda nemoj da tražiš da ti sredi avatar

2. Kad sam video u prenosu ovoga sto drzi pehar prvo sto mi palo da ce neko odavde namontirati kurcinu umesto pehara.

3. neverica svaka čast steva za poster

4. 7:1
    JEBENIH SEDAM JEDAN

5. da nda je ozil dao ono na kraju, kurca bi ovi dali gol

6. 7:1
    JEBENIH SEDAM JEDAN

Brate idi kupi tv jebote to bilo juče

7. haha a ove tekme sve neki nula nulovi,penali,sranja i onda dodje nemacka i urnise brazil ko san marino

8. vidi se da pratish fudbal redowno

9. olanik kaš doći u novi sad da pušimo vutru?

10. da ste vi koji mislite da ce argentina sutra lako zivi i zdravi

11. arkentina ce da szopne kakas

12. naravno da neće lako, ali ne bi me iznenadilo da se provuku na neku klasichnu latino funjarštinu

13. nači teebore, odlomiću te od batina to ako je kul pušiti vutru u olandiji ne znači da je teem pun chamosa kul jebem te usta shkrbawa

14. дирк кајт осваја првенство, шта вам је

15. хахахаха како је јако ово с каишем

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.