Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Olandija dobiva argentinske stočare. Napred srbija!

2. Ako ne bude igrao Di Marija cupavo ce biti Argentincima, za mene je on njihov glavni igrac. A ova sinocnja tekma, ne znam, jos sam u neverici. Bukvalno da se hvalis unucima jednog dana kako si gledao kad je Svabo umarsirao u Belo Horizonte

3. Na fantaziju sam imao Lama, Krosa, Milera, Ozila i Nojera, pozz

4. Osvaja Argentina svecko

5. Komotno su mogli još pet komada da im munu samo da su hteli. Jebeni Švabo izgubi samo kada nema sreće, kao protiv nas 2010. kada su sve živo promašili a nas usralo da ga umuljamo nekako, ali kada ih krene beži u pičku lepu materinu. Ne volim Brazil ali bilo mi ih žao u pičku materinu, baš je bilo teško gledati.

6. Večeras novi debakl južnoamerikanaca. Roben pada 6 puta i dobija 6 penala, Van Persi pet puta siguran jednom se sprd'o.

7. brazil je juce jeban zbog njihove nabedjenosti i ciganskog mentaliteta.kada su primili drugi,m'ogo si im jos milion ucerati.to ne umanjuje dominaciju nemaca.nisu oni ocekivali da mogu da gube na utakmici kada oni sigurno moraju da pobede na svetskom.sve u svemu,nemci bili favoriti na toj tekmi,al ne bas toliki.

8. setimo se sada onog vracha koji je navodno vezao najboljem igrachu nemachke noge pre tekme izvesnim vudu ritualom
    komedija

9. I ja mislim da će Holandezi danas da karaju Gaučose. Ne onako jako k'o Švabe sinoć al sa nekih 2:0 il 3:0 komotno.

10. Једино у Бразилу што су нешто играли су били Давид Луиз и Марсело, а овако кад размислиш, јебем ти курац па ко су остали уопште... Где они играју? Стварно, у односу на швабе прилично слаба репрезентација.

Занимљиво ми је што се два пута на једном првенству десило да се игра једног од фаворита за освајање распадне и да то ривал заправо максимално искористи.

11. pogle im faca kad sam ih ponudio pivom
    ako se dovoljno udubite, videćete da su ovo Cezarove ruke i da ih pruža ka pivi i plače :(
    Marsela je zaveo miris pive
    jesam umjetnik, pa nemaaa
    http://oi60.tinypic.com/6gc7lj.jpg

12. Švaba je svoju dominaciju pokazao protiv gane i alžira.

13. Једино у Бразилу што су нешто играли су били Давид Луиз

Brate, znaš li za koliko je golova Luiz kriv? Marselo da, bio je dobar i onaj mali, levo krilo jebo ba ćaća su igrali nešto. Luiz je teška pušiona bio.

14. puno precenjenih igrača ima brazil
    prenapuhani kondomi

15. Ne, ima puno igrača koji nisu pozvani da igraju za reprzentaciji a još kako su mogli.
    Brka je glavni krivac poraza nema tu šta. Pola igrača ne zna šta će u reprzentaciji jbt, po pogledu im se vidi.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.