Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Не знам, са обзиром какве појединце имају, ја да сам њихов навијач, попиздио би'.

2. Ахахахах какве бре појединце Срето, Муданђо, Итанђе, Ђегуе, стварно имена позната у свету фудбала лоло...осим Ето'а који једино зна нешто са лоптом, ови остали су у рангу са Раћом Петровићем.

3. слаб је камерун прилично, кад је мртви мексико који се провукао у најслабијој групи квалификација испред панаме и јамајке, оволико доминантан против њих.

а иначе тачно је, све неевропске судије су далеко лошије од европских.

4. Kamerun je tu samo da ukopa rvate

5. DAJTE ACU INFORMACIJU OVAJ JE JOŠ GORI OD NJEGA

6. Meksiku poništili 7 golova, kamerunu 3 , što ne igra cicarito jebem li vam majku?
    dobar je meksiko , a kovinjalo bar nije iritantan ko onaj majmun

7. Јеб'о га ти, Шоми, није само Ето. Игра ту и Асу Екото, па Сонг, Нкулу, Чупо Мотинг, Мбиа, Чеђу... Још Матип на клупи ил' где је, па ид' у курац... Не кажем да имају тимчину, ал' се очекује да могу бити бар равноправни са јебеним Мексиком.

Убоде га овај Пералта коначно.

8. КАКВИ СВЕ СЛЕПЦИ ИМАЈУ ПРИЛИКУ ДА ИГРАЈУ НА СП БОЖЕ МЕ ЈЕБЕНО САЧУВАЈ

9. а нас нема који смо рецимо 5 пута бољи и од камеруна и од мексика заједно.

а тај срање систем квалификација би ваљда мого да се промени.

10. Jebiga, mora tako jer je svecko, u suprotnom bi igrala 1-2 iz Azije, 1 iz Afrike i ostalo Evropa i J. Amerika.

11. а нас нема који смо рецимо 5 пута бољи и од камеруна и од мексика заједно.

а тај срање систем квалификација би ваљда мого да се промени.

hahahahah..izduvali bi ga od meksika sigurno, protiv kameruna mozda bod, mozda nista

12. Meksiko bi nas rastavio. Kamerun bismo verovatno dobili.

13. kako da ne, kao Obalu Slonovače u Nemačkoj 2006.

14. Realno Meksiko bi pokidao svaku reprezentaciju na Balkanu, kao što će da pokida hrvate

15. JEBACEMO SPANCA JEBACEMO SPANCA

16. Холанђани имају Хаг. МИСЛИМ ДА ЗНАМ ЗА КОГА НАВИЈАМ ОВАЈ ПУТ!11131

17. 2-1 za nase, tj holandjane. garantujem

18. реално пичкурина је овај коста што је продо вјеру прађедовску. да је бар португал па и некако. волео бих да га погоди типа неки упаљач јако у аркаду.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.