ЈЕБОТЕ! Какво је ово суђење. Није да се очекује врхунско суђење на светским првенствима, ал' ово је дно дна. А онда, је л' и ви имате осећај да Камерун што јачи тим има, све лошије игра? Нису се саставили с лоптом. Мексико је уз она 2 поништена гола мог'о да забије још 2, значи укупно 300 година.
Sećam se da je na jednoj utakmici, pre nekih godinu dana, pričao šta je igrao na kladži, koaa ova tekma će biti mrak, a na onoj drugoj neće biti više od dva gola lolo
Шае бре ово коју пизду материну?
Dva čista gola poništiše čoveku!
2. ЈЕСТЕ НЕРЕГУЛАРАН ПРВИ СУ ОШТЕЋЕНИ
Kako drugi neregularan?
КОНТРАВЕРЗАН ДА ТАКО КАЖЕМ.
тако што је лопту пре дос сантоса закачио још један лик после извођења корнера а дос сантос је био први испред гола.
Био је офсајд други гол, не гмижите одма'. Кад видим екипе попут Камеруна да играју на првенству, а да ми не играмо, плаче ми се.
Pa Kamerunac je zadnji kačio loptu, jesi video na usporenom?
нисам, мислим да је неки мексико после извођења а пре дос сантоса.
Ма ние бре мексиканац дирао лопту, ђе мексиканац диро лопту није било мексиканца километар од лопте.
I meni se na prvu učinilo da je Meksikanac dirao, iz drugog ugla se pole jasno videlo da je Kamerunac kačio poslednji loptu.
O JEBEM TI ZEMLJU ODIGRAM IH KEČUGU, SINGLIRAM I PONIŠTE IM 2 JEBENA GOLA ŽIVOTE KURVO
O SUDIJO MAJKU TI ZASTAVICE SILOVALI
хаха
Vid Đovanija vječitog pokušaja Ronaldinja, dobro mehiko igra
"Eto se u prvi mah naljutio a onda kao sve okej" hahaha ovaj komentator je pijan ko letva
baguje nešto komentartor haha ali baguje i linijski
ovo SP će proći u priči o suđenju, fudbal je sekundaran
ЈЕБОТЕ! Какво је ово суђење. Није да се очекује врхунско суђење на светским првенствима, ал' ово је дно дна. А онда, је л' и ви имате осећај да Камерун што јачи тим има, све лошије игра? Нису се саставили с лоптом. Мексико је уз она 2 поништена гола мог'о да забије још 2, значи укупно 300 година.
Sećam se da je na jednoj utakmici, pre nekih godinu dana, pričao šta je igrao na kladži, koaa ova tekma će biti mrak, a na onoj drugoj neće biti više od dva gola lolo
nije baš tako loš Kamerun, ono Asu Ekoto za Etoa je bilo odlično, i bilo je još dobrih prodora