meni je ovaj komentator odličan. imajući u vidu šta sve komentariše fudbal na našim kanalima, ovaj je stvarno dobar. možda se malkice proserava ali ima meru, za razliku od ace; izbacuje istorijske podatke ali ne previše za razliku od ace; ume i da podvikne kad je šansa, da ne bude potpuno monoton, za razliku od kovinjala; razlikuje strane sveta i osnovne boje iz spektra za razliku od kovinjala; nema kraj'ški naglasak i pederski glas za razliku od kovinjala i ace.
lolo danas dok sam srao palo mi nešto na pamet. zamislite da dok gledate fudbal, uz to što možete da čujete komentatora, možete i da ga vidite, recimo da stoji u ćošku ekrana kao onaj prevodilac za gluvoneme na vestima. aca bi mi ogadio fudbal u rekordnom roku lololo
Brazilu treba Kleo jbg
i jebeno Ramiresa turi tamo po strani, PALINJO IGRA PRVU, PAULINJO KOJI NE MOŽE DA SE SASTAVI... ja ne znam šta Skolari radi stvarno, počevši od nepozivanja Kake, na prvom mestu, što ubija čovek tim
Мало ми нелогично да Сколари није звао Кутиња који је био стандардан цијеле сезоне у Ливерпулу. Ипак су завршили на 2. мјесту, а мали је имао утицаја на игру, свакако.
akinfejev vrutj krompir
da je znao kladio bi se
kakav transfer od gola...
a veći transfer je ovaj komentator
Nemanja Matić se zove komentator hahaah plač
Vracaju se komunisti
sve je dobro dok ne bude...djan, DJAN.a ko za kurac non-stop lopta ka gianu.
evo ih i ruje.utovarili nekako gol.tacdaun!
Đan jebote haaah koja dileja
A SHTA KAZHE RUS
ZOVE PUTIN JEBE MAJKU NA TELEFON
͡º ͜ʖ ͡º
NAJRAZVIJENIJA ZEMLJA SVETA UZ JAPAN
OPAAA
POZNATI PO INOVATIVNIM REŠENJIMA
TOOO
USHO HIV SA BROJEM 7
KAKO SE UŽIVEO NEMANJA
NISI ACA DECXKO, DŽABE TI SVE
meni je ovaj komentator odličan. imajući u vidu šta sve komentariše fudbal na našim kanalima, ovaj je stvarno dobar. možda se malkice proserava ali ima meru, za razliku od ace; izbacuje istorijske podatke ali ne previše za razliku od ace; ume i da podvikne kad je šansa, da ne bude potpuno monoton, za razliku od kovinjala; razlikuje strane sveta i osnovne boje iz spektra za razliku od kovinjala; nema kraj'ški naglasak i pederski glas za razliku od kovinjala i ace.
nemanja matić ol d vej
Ma fin je, nego mi je simpatično kako se trudi, tačno se vidi da je nov.
lolo danas dok sam srao palo mi nešto na pamet. zamislite da dok gledate fudbal, uz to što možete da čujete komentatora, možete i da ga vidite, recimo da stoji u ćošku ekrana kao onaj prevodilac za gluvoneme na vestima. aca bi mi ogadio fudbal u rekordnom roku lololo
Hahah bio bi trip baš.
Samedova treba banovati iz reprezentacije.
Brazilu treba Kleo jbg
i jebeno Ramiresa turi tamo po strani, PALINJO IGRA PRVU, PAULINJO KOJI NE MOŽE DA SE SASTAVI... ja ne znam šta Skolari radi stvarno, počevši od nepozivanja Kake, na prvom mestu, što ubija čovek tim
Ramires je berac pamuka koji ne treba da se bavi fudbalom, a o igranu za Brazil da ne pricam.
Žo haha čoveče, nema komičnijeh fudbalera na svetu, imao je onaj ''vrhunski'' prijem, u svom stilu
Мало ми нелогично да Сколари није звао Кутиња који је био стандардан цијеле сезоне у Ливерпулу. Ипак су завршили на 2. мјесту, а мали је имао утицаја на игру, свакако.
i Kutinjo jašta, evo da je on sad bio na strani a ne Ramires bolje bi bilo, al' on je bar mlad
L. Gustavo pokidao obe tekme, stvarno mu svaka čast, svetla tačka i bekovski par naslednici Kafua i Karlosa i po brojevima i pozicijama hah
inače, Mertens što uđe za Belgiju kao izmena razvalio. I pre gola je uneo živost. Lukaku razočarao, gori od Freda.