Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Čile osvaja, opaaaaaaa

2. kakav gol, svaka cast!

3. Esam reko, videlo se kako su nabrijani dok isla himna.

Elelm, gledam malopre kengure, pa i honduras, i sve ostale. Svi nekako igraju srčano, kako bre mi uvek igramo kao sedativne babe a imamo dobro igrače fakat.

4. Zamisli koliko bi bosandžerosi grizli po terenu dimaju tekst uz himnu kekeke

5. Па наравно да пушите курац кад вам Ћави на клупи а у игри овај циганин издајнички бразилски испрдак Дијего Кошта!!213

6. bosna nema tekst uz himnu?

7. има неке урлике и завијања али текст не.

8. црногорска химна најбоља.

9. Kad Crnogorci pjevaju himnu iskoči im vena na čelu od naprezanja.

10. Sta dovikuju brazilci ovom čergaru košti?

11. Leptepojo, potonu armada ko ništa

12. finale cile - meksiko

13. јесам реко

14. imam na zmija tiketima 1x na spaniju al bas mi je drago jebi cigane ciganske

15. Kakav šmekerski šut spoljnom.

ŠPANIJA
    PROPO

16. хахах па ја не верујем шта раде шпанцима на овом првеснству! свака част уругвају а посебно месију на овом голу, каква играчина!

17. ajoj, tovari breee

svakako očekivan krah Španije na prvenstvu, ali uopšte nisam očekivao da neće grupe proći, videćemo šta mogu do kraja

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.