U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Upisah se u temu "koga od vukajlijaša poznajem" , ali ipak mislim da ovo vredi za novu temu. Dakle sinoć, "kod Konja" u Beogradu održano je malo ali odabrano igranje igre "Ko poslednji -pobednik LIVE PART 1" Kratak izveštaj glasio bi ovako ; U igri učestvovali Tasmaniski djavo, Predražinjo , Reservoir dog i moja malenkost. Zadnji na sastanak stiže Predražinjo, te u skladu sa igrom , morao je da časti negde ostale učesnike. Prva opcija-neki kafić otpala je zbog velike buke i popunjenosti istih, pa smo završili na Kalemegdanu na klupama....Naravno to ni malo nije bila prepreka da se slatko ismejemo jedno 3 sata koliko smo proveli zajedno...
SVE OSTALO JE ISTORIJA....;-)
Mogu samo reći da mi je čast što sam ih upoznao!!!!!!
И данас било окупљање. Пиро закаснио сто година - шта ће човек, не може да живи од тог Фејзбука, док дода нове френдове...
Marš! Čekao si me 10 minuta... Možda i manje! I to je zbog gužve u prevozu.
:p
Благо вама ...драго ми је да сте се лепо провели.Кад би ови моји хтели тако...Ајмо Нишлије , јужњаци , где сте?
Pa, u Nišu, ja bih rekao. :)