Prijava

"Šta se desi kada virtuelni odnosi postanu stvarni, nove ljubavi uzdrmaju stara drugarstva, a igra preraste u pobunu? „Samo kažem” je prva „web serija” za tinejdžere na našim prostorima. Serija ima 26 petominutnih epizoda i prikazivaće se isključivo na „webu” – na Facebook stranici serije i na youtube kanalu serije.

Ovakav način prikazivanja serije inovativan je i jedinstven za čitav region. Gledajte „SamoKažem”, od 7. novembra, ponedeljkom i četvrtkom u 22h.

Priča prati (ne)obično leto u životu nekoliko devojaka i mladića. Oni dolaze iz različitih zemalja koje se graniče jedna sa drugom, ali stanovnici tih zemalja retko i nerado prelaze te granice. Govore različitim jezicima, a odlično se razumeju. Dele iste snove i strahove, ali do sada nisu imali priliku da o tome pričaju. Upoznali su se slučajno, tako nekako su i postali prijatelji.

Producent serije je Fond B92, a izvršni producent „TunaFish Studio”. Režiju potpisuje mlada beogradska rediteljka Jelena Gavrilović. Uzbudjivi „sountrack” se kreće u rasponu od Vudu Popaja do Stray Dogga, od Vlade Georgijeva do „Prti Bee Geea”.

Upoznajte Jovanu, Maju, Aleksandru, Miloša, Zorana, Drena…

Jovana /17/ (Milena Stanić) je najmlađa u ekipi. Ubeđena je da je mnogo zrelija od svojih vršnjaka. Sve do sada bila je obična beogradska gimnazijalka. Međutim, ovoga leta, dok joj je dečko u Kanadi, njen svet se menja.

Miloš /21/ (Mladen Sovilj) je beogradski blejač. Sate provodi na „Youtube-u”, a i sam je autor nekih snimaka. U njegovom životu postoje zabava i surfovanje. Sve ostalo previše zamara, da bi se čovek time bavio. To neobično nervira njegovu mlađu sestru Jovanu.

Maja /19/ (Ana Mandić) je tatina mala devojčica. Pobegla je iz Kotora, od ćaleta i male sredine, da bi živela u Beogradu i bila samostalna žena. Tata i dalje plaća sve račune, iznajmljuje joj ogroman stan u centru grada i šalje besumučno veliki džeparac.

Aleksandra /19/ (Ana Stojanovska) je uvek dobro raspoložena, nasmejana i optimistična, Ona je prava „party” devojka. Želi da postane glumica, da se iz Skoplja preseli u Holivud, da u izazovnoj haljini ostavi svoje otiske na stazi slavnih!

Zoran /21/ (Davor Golubović) – „If life gives you lemons – make a lemonade”. Zoran nema limun, ali ima ćaletov taksi i ambicije da kupi novi „i-phone”. Beogradske cene piva ga sprečavaju u tome. A uz to – ne zna tačno gde pripada."

http://www.youtube.com/watch?v=qnfE_lkstr4&feature=player_embedded

http://samokazem.org/sr/samokazem/vebizode.1.231.html

Da li je neko gledao ovo i kakvi su utisci?

Pa, s obzirom da sam jedan od glavnih glumaca u seriji, ne bih da dajem očekivano pozitivan komentar. :D
Stvarno bi mi značilo da čujem šta mislite o seriji.

Шта је ово, нека домаћа интернет верзија Округа Оранж?

назив теме ме је навео да поверујем како ћемо овде писати ствари попут

#знам да се цигани рачунају као љуцка бића али у принципу су обичне животиње

и

#онај ко се посере треба и да очисти шољу, а не ја после да гледам ваше тетоваже стоко одвратна цимерска неваспитана

кад оно неко геј срање за малолетнике са фејсбука

јептесе #самокажем

пушите га бре и ти и бранкица

срање вам је серија. ништа није реално.

sad odgledah ovaj trejler i pravo da ti kazem probacu da pogledam.
Pionir 10 i Ada Bojana su me kupili da bar probam.

ako vam se gledaju ovakve serije gledajte "Nasu snajku". Devojka, doktorirala pn u Briselu, snimila seriju na srpskom, rodjena u Kanadi, zivi u Parizu, radi u Briselu... Glavne sporedne uloge ja i Jelko Kacin... Spanska umetnicka produkcija

jel ovo reklama za telenor?

još jedno snishodljivo, prepotentno govno od domaće serije, od nekog wannabe muda koji je u svojoj želji da ode što dalje od rts serija prešao u sopstvenu karikaturu.

serija je bazirana na čistim stereotipina, scenario je usiljen i nerealan, radnja često lišena logike, režija impotentna, montaža prepotentna, gluma prenaglašeno pozorišna, a glumci standardno bolno svesni kamere, pa deluje kao da glume glumce koji glume da glume.

jedi govna #samokažem....

шта је ово који курац, најезда квазиглумаца на вукајлији.

gledajte "nasu snajku" nicija nije reklama i propaganda, spičkano u nju 300 iljade evra iz zajebancije, nepovratno. bez ikakve zelje i cilja, samo sto se mojoj kumi tako digo kurac