Prijava

da bre,pogledajte sta je rekao beogradski blejac,pa onda sudite!

Нисам погледо, ал унапред знам да је нешто слично оним говнима "Неки нови клинци" и "Приђи ближе". Значи бламчина тешка. Погледаћу касе наканим.

Oni dolaze iz različitih zemalja koje se graniče jedna sa drugom, ali stanovnici tih zemalja retko i nerado prelaze te granice. Govore različitim jezicima, a odlično se razumeju. Dele iste snove i strahove, ali do sada nisu imali priliku da o tome pričaju. Upoznali su se slučajno, tako nekako su i postali prijatelji.

awwwwwwww <3

Šalio sam se ja, kelte. xDDD :3

Pogledaću samokažem čim pogledam sve kvalitetne i proverene serije koje postoje, znači za jedno devedeset godina.

Nisam rasista, nego rasni realista #SamoKažem

Slažem se sa Rađardom.
Zaista je bezveze samo potvrditi nešto što je prethodno neko izjavio, čist konformizam.

ja kontam da se jovana trpala dok joj je decko u kanadi sa beogradskim blejacem milosem.

Да, ухватио ме блам после неких 140 секунди.

Јебена слога међу народима Балкана... као да нам није доста било претходних пар пута. Мрш бре. Бљувотина.

Како вас бре није срамота да отварате овакве теме?

hipsteri u seriji

hhaha ovo je fora britanskih skinsa

НЕ МОГУ ДА ПОГЛЕДАМ А БАШ САМ ТЕО АЛ ЈЕ ЗАБРАЊЕНО СТАРИЈИМА ОД 21 ГОДИНЕ КАКО ЋУ?! :(

Sinoc sam pogledao 6 epizoda i danas cu zavrsiti. Definitivno je pravo osvezenje. Neam pojma ko stoji iza toga, da li ekipa klinaca entuzijasta ili sta, svejedno svaka cast. Daleko bolje i edukativnije nego sto se do sada davalo za nasu decu tog uzrasta (kosarkasi, vojna akademija, un paso adelante)... Ok je uradjeno, fazoni nisu toliko losi, prizemno i opusteno gledanje.
I da, prosto ne mogu da verujem koliko vas jedva ceka da jede govna po svemu i svakom pokusaju icega. Ko da cekate u redu. Najgore je to sto 90% nit je pogledalo nit je sagledalo da li trenutno postoji bolje, nit je priblizno isto uradilo.

Sta god da se otvori na forumu ne moze da prodje bez neosnovanog jedenja govana, ha ha postova i narodnjaka. Posle dodjete pa placete kako je forum mrtav i sranje a upravo takvim ponasanjem sami to od njega pravite. Zasto bi iko na ikakvu temu i pokusavao da na forumu (koji je vecinom bio za ozbiljnije rasprave dok su def/pos/reak, komentari na iste i cet bio za zajebanciju) vodi ikakvu raspravu o bilo cemu kada ce zazvrat dobiti seratorske komentare, polutrolove i argumente ljudi koji nisu ni pokusali da razmisle o toj nekoj temu, nego se vode instiktom sta bi ta tema mogla da bude.

одгледо сам све, ова што игра јовану ми је другарица.

ок је, осим што је преелдепеовско, болесно либерално и б92овско, прераста у оно најгоре - аутошовинизам међу младим алт-хипстер живљем. нема смисла то кад се тако претера ни у чему па ни у овоме. мисим радимо мдму са два непозната шиптара који те после карају. ал иначе је занимљиво. наравно финансира ббц и остали непријатељи зрбског народа.

celt

jedino što je i malo interesantno na internetu a napravljeno od strane 17,18-20 godisnjaka je neki amater internet prajvat video.

ostalo je golo govno. mršte u obdanište!

#samokažem

Upravo ovo što reče čovjek, da je neki homemade amateur serijal srBske omladine pa da se i pogleda onako prije spavanja, ali ovo mi djeluje bolnije od šišanja parada i srBskije filmova zajedno tako da poserem se po kvazi urbanoj modernoj omladini. Ako već hoće da naprave seriju o omladincima neka bude realna jebem mu majku majčinu.