Šta bi poneli u podrum na 10 godina?

1. Složili ste se da narednih 10 godina vašeg života provedete u podrumu za 10.000.000 evra.
    Vaš podrum već sadrži krevet, tuš, WC šolju, lavabo i kantu za đubre. Prozora nema, zatvoreni ste narednih 10 godina u njoj.
    http://www.dodaj.rs/f/2X/fz/38aHCQ3h/asdasd.jpg

Imate 30 poena da rasporedite na to šta želite da bude sa vama u narednih 10 godina.
    Ako pristanete na 5.000.000 evra možete rasporediti 35 poena.
    Ako pristanete na 0 evra, možete rasporediti 40 poena.

Dakle:
    10.000.000 evra - 30 poena
    5.000.000 evra - 35 poena
    0 evra - 40 poena

(desni kllik na sliku, open in new tab)
    http://www.dodaj.rs/f/1x/vm/4wLirvfq/basementwellguyswhatwoul.png

2. Ja 24 bodova.
    DAJ JOS PAR MILJA EVRA OVAMO!

Kuhinju, sam da spremam.
    Prozor.
    Filmove.
    Teretanu.
    Sredstva za higijenu.
    Lekara.
    i Mobilni.

3. Pc
    fontele
    sve radio stanice
    internet.
    Prozori.
    30 poena.

4. Zensku osobu po vlastitom izboru, HD kameru i Sve filmove i serije ikad snimljene.
    Sa 26 poena, mozda bi mi dali 15 000 000e

5. jes to gled'o skoro "blast from the past" :D

6. Jok nego naleteo na neku englesku verziju pa mi bilo zanimljivo i napravio domaću.

7. knige
    travu i opremu
    doktoricu
    pc najmocniji, net 4mbps

namerno se ne bih sisao 10 godina, posle mi ne treba toalet papir nego kosom brises bulju pa je malo plaknes i ko nova

8. Mini liniju sa svom muzikom sveta
    Kompletnu medicinsku negu
    Teretana
    Baštu sa pratećom opremom
    Sve knjige i biblioteka
    Neograničen pristup cigaretama
    21 poen, opa idemo!

9. Много је 10 година, никад не бих пристао на десет година не знам за које паре. И требао си књиге да ставиш да могу да се одаберу.

ЕДИТ лол, како сам написао ово, пребацих на слику и прво ми у око падоше књиге и библиотека хД

10. pojedini clanovi su zatvoreni i duze od 10 dina,al ne dobijaju kintu.sve sa odredjenim prednostima sa slike iznad.

11. Zenska osoba po mom izboru, kuhinja i namirnice, prozor, bastovanski alat i semena, radio stanice.

12. za 100 miliona bi proveo 10 godina u pecini,a kamoli u porumu

13. aa nisam procitao uvodni post

14. brate ovo je vrhunska bleja 10 godina i na kraju dobijes 100 miliona evra...

15. ne samo to nego ne bi ni poneo ni cigare...pristao bi da budem na lebu i vodi za takve pare...a pogotovo ovo ponudjeno