Šta bi poneli u podrum na 10 godina?

1. Složili ste se da narednih 10 godina vašeg života provedete u podrumu za 10.000.000 evra.
    Vaš podrum već sadrži krevet, tuš, WC šolju, lavabo i kantu za đubre. Prozora nema, zatvoreni ste narednih 10 godina u njoj.
    http://www.dodaj.rs/f/2X/fz/38aHCQ3h/asdasd.jpg

Imate 30 poena da rasporedite na to šta želite da bude sa vama u narednih 10 godina.
    Ako pristanete na 5.000.000 evra možete rasporediti 35 poena.
    Ako pristanete na 0 evra, možete rasporediti 40 poena.

Dakle:
    10.000.000 evra - 30 poena
    5.000.000 evra - 35 poena
    0 evra - 40 poena

(desni kllik na sliku, open in new tab)
    http://www.dodaj.rs/f/1x/vm/4wLirvfq/basementwellguyswhatwoul.png

2. Ja 24 bodova.
    DAJ JOS PAR MILJA EVRA OVAMO!

Kuhinju, sam da spremam.
    Prozor.
    Filmove.
    Teretanu.
    Sredstva za higijenu.
    Lekara.
    i Mobilni.

3. Pc
    fontele
    sve radio stanice
    internet.
    Prozori.
    30 poena.

4. Zensku osobu po vlastitom izboru, HD kameru i Sve filmove i serije ikad snimljene.
    Sa 26 poena, mozda bi mi dali 15 000 000e

5. jes to gled'o skoro "blast from the past" :D

6. Jok nego naleteo na neku englesku verziju pa mi bilo zanimljivo i napravio domaću.

7. knige
    travu i opremu
    doktoricu
    pc najmocniji, net 4mbps

namerno se ne bih sisao 10 godina, posle mi ne treba toalet papir nego kosom brises bulju pa je malo plaknes i ko nova

8. Mini liniju sa svom muzikom sveta
    Kompletnu medicinsku negu
    Teretana
    Baštu sa pratećom opremom
    Sve knjige i biblioteka
    Neograničen pristup cigaretama
    21 poen, opa idemo!

9. Много је 10 година, никад не бих пристао на десет година не знам за које паре. И требао си књиге да ставиш да могу да се одаберу.

ЕДИТ лол, како сам написао ово, пребацих на слику и прво ми у око падоше књиге и библиотека хД

10. pojedini clanovi su zatvoreni i duze od 10 dina,al ne dobijaju kintu.sve sa odredjenim prednostima sa slike iznad.

11. Zenska osoba po mom izboru, kuhinja i namirnice, prozor, bastovanski alat i semena, radio stanice.

12. za 100 miliona bi proveo 10 godina u pecini,a kamoli u porumu

13. aa nisam procitao uvodni post

14. brate ovo je vrhunska bleja 10 godina i na kraju dobijes 100 miliona evra...

15. ne samo to nego ne bi ni poneo ni cigare...pristao bi da budem na lebu i vodi za takve pare...a pogotovo ovo ponudjeno

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.