Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Banovan si što slušaš radio-Prištinu! :))
Banovana si jer se radio Priština ne sluša, ona se voli!
Banovan si jer ja to ne znadem.:)
Banovana si jer si neobaveštena, a nećeš da pitaš kada ne znaš :)
Banovan si jer ni ne nudiš informacije :)
Banovana si jer ne znaš da kad ne znaš pitaš, a ne čekaš da se nadje neko ko zna da ne znaš pa da ti kaze da i ti znaš.
Banovan si što si komplikovan;dalje:toplo preporučujem čitanje starih postova,pa pogledaj da li je sramota pitati...mene nije.
A radio-Priština je TAKO daleko od mene..eto.
Banovana si jer širiš dezinformacije > Nije sramota pitati nisam ni naveo, ali već nevinog optužiti jes. :)
Banovan si jer si sav "nevin"...:))
Banovana si jer je to u najmanju ruku dvosmislena rečenica :))
Banovan si jer nije dvosmislena,znaci navoda govore svoje:))
Banovana si zbog navoda koji govore!
Bannovan si jer si postavio super igricu na forumu! :))
Banovana si jer me hvališ nakon javnog pljuvanja, što je svojstvo naših političara.. :))
Banovan si jer te ne hvalim,nego mi se sviđa igrica.A politike me mani,molim te-zauvek.
A tebi na čast -pljuvanje.Pitam se čije li je tek to svojstvo..?
Banovana si da bi opet ušla, pa da ti poželim dobrodošlicu (no politics kk)
Banovan si jer je sreća tvoja što sam pristojna i pametna osoba,pa se ne ljutim tako lako.
Banovana si jer se ne ljutiš tako lako, već ovako teško!
Banovana si jer su te tako lepo vaspitali :)
Banovan si jer se ne ljutim,nego mi je neprijatno.Valjda više neće. :)