Blogeri kapitalisti, blogosfera market, i razblog blogatva blogovskih blogera i blogerki

1. a i ružni su ko gruzijci, bolje kačite modne blogerke, to su oni što stvarno imaju moć u blogosferi. MOĆ PIČKE!

2. Džoni smara cigane posterima o ciganima. Frenki se bunio.

3. Izvinjavam se unapred. Ja sam čuo da kad okačiš poster sa ciganima imaš sedam godina sreće, pa sam zato kačio. Neću više.

I ja bih da budem bloger realno. Časno i pošteno zanimanje. A blogov'o bi o svemu i svačemu. Ako ima neko da regrutuje blogere da pišu blogove neka se javi.

4. ja nisam znao da se i kod nas može sa ovim zaraditi dobra para

5. ma de može ja jedva skrpim za stan na Ceraku i klopu u Sinđi...

6. Jebi ga neko cepa atome neko piše blog.

7. Bloger sam od svoje sedme, cale mi je kupio najbolji komp cim je izasao dok ste se vi jebali i cepali drva, zato sada kupujem u našim supermarketima, dok se vi vucarate do madjarske jerbo je jevtino.

8. ja upoznao jednu modnu blogerku, ima veće brkove od mene, garant joj je i kurac duži nego moj...

9. što su vam blogeri (i blogerke) skrivili?

10. Pogledajte na tarzaniji, vjerovatno ima tekst 69 nacina kako se postaje bloger...

11. http://www.youtube.com/watch?v=B8gC272j8N4
    Evo jedna modna blogerka iz mog kraja. Ima svoj индетитет.

12. Сморио сам се на 1:00 кад сам сконтао да онај ауто скреће :(

13. HAHHAHAHAHAHHAHAHHAHA

14. ja znam ovog lika od nekud...

15. Darth Bruce
    ja znam ovog lika od nekud...

Maćori, nismo mi nju za džabe zvali Alen Ajverson.

16. Kiplinže, jesi je jebo?

17. kako mi se baca pegla od ovih neostvarenih modelsica

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.