Top lista događaja u 2013toj koji su obeležili Vukajliju

1. Bliži se kraj godine.. Pa bi bio red da sastavimo top listu najzanimljivijih događaja koji su strefili Vuku u ovoj godini, hehe..

2. Pojavio se još jedan u nizu dupli od jednog misterioznog autora : iv ana

3. Pre svega zombi apokalipsa, kad su razbanovali sve mrtve, i zatim najezda trolova.

4. Znam ja ko je taj autor.

5. Uvele se popularne, smanjeno čitanje.

6. Šta ti znaš, ovde više niko i ne piše sa originalnog naloga.

7. Gospodari tame su se vratili iz svojih višemilenijumskih počinaka kako bi spasili Vukajliju od propasti do koje ju je dovela gay-lib-tard politika.
    Ne znam koliko su uspjeli u tome, samo znam da sa njihovim dolaskom može da se napušava na sajtu kol'ko oćeš dok god ne pominješ užu rodbinu (mada i to mi glupo, šta je gore jebati nekog tamo desetog lika nego majku, oca, sestru... svi smo ljudi... svakog isto boli kad mu ućeraš prosječnu vukajlijašku kurčinu od 25 santima u prkno)

8. Џела скуво сперму.

9. Guzenbauer i Kurc dočekani od strane Novaka Đokovića i Mileta Kitića u kući kod Karića.

10. Радио на чету.

11. Šta si radio na četu?

12. vezbao da postane moderator

13. Mitke se mitkeovao. Bruce i kurajber pretekli sve zivo na rang listi. Bruce preteko kurajbera. u finišu.
    Turska kafa,pedesetogodisnji sticenik laze i ex robijas,silovao puzla,ironicnog, ujeo paninara za but. Saletu d snajperisti se izgubio svaki trag, sem naocara nadjenih u jarku kod dobanovaca.
    http://bloximages.newyork1.vip.townnews.com/dothaneagle.com/content/tncms/assets/v3/editorial/c/f4/cf42fe91-7a10-551b-bf73-7207c4f11b1f/50ca24a32330a.image.jpg

14. Zajebali se pazl-kun i ja samo tako. :(

15. Vukajlijašice su obdarenije nego što sam mislio :((((

Moja guuuzaaa aaaaaaaa!

16. Hahaha događaji koji su obeležili godinu, a ti ovde 5 meseci. Jebemti ženo majku, ko sve ima internet danas!

17. Елек променио ник! То је топ догађај! Ја записо црвеном оловком у црквени календар!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.