Kardia (2006)
  • Da objasnim

http://www.imdb.com/title/tt0453376/

Не могу да га ископам по торентима ниђе...

• Bruce

nećeš nigde ni iskopati, najnoviji torrent od pre 6 godina, niko više ne siduje...

• Da objasnim

Јбг, реко можда неђе завучен неки торент са сидерима...

• Bruce

teško, ja skidam sa kikasa, a kad oni nešto nemaju...

• Johnny Kurajber

Skini Cryptload, idi na Rapid Serbia ako još postoji, nađi film i skini ga tako.

• Rasni

imam ja na cd

• Da objasnim

Какав ти је аплоуд? Ако је пристојан, ел би могао да га шибнеш на неки фри онлајн диск, типа гугл-диск или дроп-бокс па да ми поделиш линк за ДЛ? :)

• Tandrcak

нема расни појма шта си ти сад написо

• Rasni

ma film ti je neko umno sranje koje ja ne kontam ne gubi vreme

• Rasni

i ovo sto tandrcak kaze pojasni malo

• S

хахахаха

• Da objasnim

Знам шта је филм, него ми треба. Нема везе. Мислио сам да га ставиш негде на интернет па да га ја скинем, али ако не знаш како, батали :)

• Dvajt

лакше ти је да му поштом пошаљеш лолол

• Rasni

objasni apluod, onlajn disk , gugl diski, drop boks i ovo DL

• Da objasnim

Када твој рачунар комуницира са интернетом, он шаље и прима податке. "Upload" је слање података са твог рачунара ка интернету, а "Download" или скраћено "DL" је довлачење података са интернета на твој рачунар. Е сад, зависно код ког си интернет провајдера и који пакет користиш, брзина аплоуда и даунлоуда може бити различита. Ако имаш добар аплоуд (што је ређе, такви пакети су скупљи), онда брзо пошаљеш цео филм на интернет, а гугл-диск и дроп-бокс су, да тако кажем "бесплатна места" на нету на које би могао да поставиш тај филм, па да га ја скинем. Ет.

• Rasni

znaci prebacim na komp film i objavim na nekom sajtu tipa filmovizija

• Bruce

na Rapid Serbia ako još postoji

Ne postoji odavno :)

• Johnny Kurajber

Proverio sam, eno je opet RapidSerbia

• Da objasnim

Да, пребациш га на комп, али га не "објавиш на сајту", већ га преко "Drop-Box" сервиса поставиш на "свој бесплатни простор на интернету", и онда га ја само скинем. Могу га скинути само ја тада, и неко коме још даш линк за скидање, није доступно за свакога. Ово је ДропБокс:

https://www.dropbox.com/downloading?src=index

• Rasni

ma imam najjeftiniji internet onaj 12 km